Πολιτική

Με τον Αμερικανό Πρέσβη Τζέφρι Πάιατ η πρώτη συνάντηση του Αποστολάκη

  • NewsRoom

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, συναντήθηκε με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Geoffrey R. Pyatt, την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019, στο Υπουργείο. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα αποτελέσματα του τομέα Άμυνας και Ασφάλειας του πρόσφατου στρατηγικού διαλόγου των δύο χωρών που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ καθώς και θέματα που αφορούν στο πλαίσιο της αμυντικής συνεργασίας σε διμερές και συμμαχικό επίπεδο. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΘΑ /STR


Θέματα που αφορούν το πλαίσιο της αμυντικής συνεργασίας σε διμερές και συμμαχικό επίπεδο, εξετάσθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του υπουργού Εθνικής ‘Άμυνας, Ευαγγέλου Αποστολάκη, με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ.

Επίσης, συζητήθηκαν τα αποτελέσματα του τομέα ‘Άμυνας και Ασφάλειας του πρόσφατου στρατηγικού διαλόγου των δύο χωρών που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ.

Περαιτέρω, ο κ. Αποστολάκης έκανε ειδική μνεία για τη συνεχή παραβατική συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, η οποία αντιμετωπίζεται με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ευ. Αποστολάκης: Είμαι στρατιώτης – Προσβλέπω στη συνεργασία όλων των κομμάτων (video)


ΣΧΟΛΙΑ