ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φορώντας μία φανέλα της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ με το όνομα των Αντετοκούνμπο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δείχνει ότι στηρίζει τα αδέλφια, Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, μετά την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκαν.
Από το γραφείο του, ο πρωθυπουργός ανέβασε τη φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram και έγραψε:
«Σεβασμός και περηφάνια για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν εδώ και έκαναν την Ελλάδα, δική τους πατρίδα. Καμία ανοχή στο ρατσισμό και το μίσος».
Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε tag όλα τα αδέλφια Αντετοκούνμπο στη φωτογραφία.
https://www.instagram.com/p/BqNAtmWA9G6/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι Συντηρητικοί εκκινούν διαδικασία καθαίρεσης της Μέι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντυπωσιακή η Μισέλ Ομπάμα σε δημιουργίες Dior για το Elle (pics)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άκαμπτη η Μέι μετά τις παραιτήσεις: Συμφωνία, καθόλου Brexit ή άτακτο Brexit, οι επιλογές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέτρος Παναγιωτίδης: Ο εφοπλιστής με την τέταρτη εισηγμένη ναυτιλιακή
- Σαράντης: Πίεση στα έσοδα, αλλά οι θετικές προοπτικές και τα βελτιωμένα λειτουργικά περιθώρια στηρίζουν αύξηση της τιμή στόχου στα €16,04 ανά μετοχή
- Πως δηλώνονται φέτος στην εφορία τα εισοδήματα από ακίνητα
- Η Ρόδος τίμησε τον Νίκο Χασαπόπουλο και το Mononews – Λαμπρή εκδήλωση για το βιβλίο «Τα Αδημοσίευτα» (εικόνες – βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.