• Πολιτική

    Μαξίμου: «Θεωρία συνωμοσίας» οι αποκαλύψεις για τη μυστηριώδη πτήση του αεροσκάφους από τη Βενεζουέλα

    • NewsRoom


    Προσπάθεια να υποβαθμίσει το περιστατικό γύρω από τη μυστηριώδης πτήση του αεροσκάφους από τη Βενεζουέλα, το οποίο προσγειώθηκε το Σάββατο στην Αθήνα για ανεφοδιασμό. Μάλιστα οι κυβερνητικές πηγές, αναφερόμενοι στη σχετική ανακοίνωση της ΝΔ, κάνουν λόγω για θεωρία συνωμοσίας που υιοθετεί η αξιωματική αντιπολίτευση, χωρίς ωστόσο να απαντά στο ερώτημα αν οι επιβαίνοντες του αεροσκάφους πραγματοποίησαν συναντήσεις στις ώρες που το αεροπλάνο παρέμεινε στην Ελλάδα.

    «Το ερώτημα είναι εάν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κανείς με την κατάντια ενός πάλαι ποτέ σοβαρού κόμματος», σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές.

    «Τα λαγωνικά του ΣΚΑΪ μας ανακάλυψαν ξανά. Από την προσγείωση ενός αεροσκάφους, το οποίο ερχόταν από την Ασία, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με σκοπό τον ανεφοδιασμό, ο ΣΚΑΪ κατασκεύασε μια θεωρία συνωμοσίας, την οποία θα ζήλευε ακόμη και ο Αρτέμης Σώρρας. Η ΝΔ προφανώς έσπευσε να την υιοθετήσει, όπως προφανώς αναμέναμε. Το ερώτημα είναι εάν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κανείς με την κατάντια ενός πάλαι ποτέ σοβαρού κόμματος», τονίζουν οι κυβερνητικές πηγές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μυστηριώδης πτήση κυβερνητικού αεροσκάφους από τη Βενεζουέλα στην Αθήνα



    ΣΧΟΛΙΑ