Προσπάθεια να υποβαθμίσει το περιστατικό γύρω από τη μυστηριώδης πτήση του αεροσκάφους από τη Βενεζουέλα, το οποίο προσγειώθηκε το Σάββατο στην Αθήνα για ανεφοδιασμό. Μάλιστα οι κυβερνητικές πηγές, αναφερόμενοι στη σχετική ανακοίνωση της ΝΔ, κάνουν λόγω για θεωρία συνωμοσίας που υιοθετεί η αξιωματική αντιπολίτευση, χωρίς ωστόσο να απαντά στο ερώτημα αν οι επιβαίνοντες του αεροσκάφους πραγματοποίησαν συναντήσεις στις ώρες που το αεροπλάνο παρέμεινε στην Ελλάδα.
«Το ερώτημα είναι εάν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κανείς με την κατάντια ενός πάλαι ποτέ σοβαρού κόμματος», σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές.
«Τα λαγωνικά του ΣΚΑΪ μας ανακάλυψαν ξανά. Από την προσγείωση ενός αεροσκάφους, το οποίο ερχόταν από την Ασία, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με σκοπό τον ανεφοδιασμό, ο ΣΚΑΪ κατασκεύασε μια θεωρία συνωμοσίας, την οποία θα ζήλευε ακόμη και ο Αρτέμης Σώρρας. Η ΝΔ προφανώς έσπευσε να την υιοθετήσει, όπως προφανώς αναμέναμε. Το ερώτημα είναι εάν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κανείς με την κατάντια ενός πάλαι ποτέ σοβαρού κόμματος», τονίζουν οι κυβερνητικές πηγές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μυστηριώδης πτήση κυβερνητικού αεροσκάφους από τη Βενεζουέλα στην Αθήνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Capital Clean Energy Carriers (Βαγγέλης Μαρινάκης): Καθαρά κέρδη $18,2 εκατ. – Τι δήλωσε ο Γεράσιμος Καλογηράτος
- Δικηγορικοί Σύλλογοι: Να ανακληθεί η επιστροφή των 600 ευρώ από νέους δικηγόρους
- Η FERRAGAMO ανοίγει την ανανεωμένη μπουτίκ της στην Αθήνα
- Λιανεμπόριο: Οριακή πτώση 0,1% στην Ευρωζώνη τον Μάρτιο – Άνοδος 0,3% στην ΕΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.