• Πολιτική

    Διαψεύδει το Μαξίμου ότι ο Μητσοτάκης πρότεινε στον Κασσελάκη υπουργείο το 2019

    • NewsRoom
    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης


    Το δημοσίευμα του Documento, που κυκλοφορεί το Σάββατο (6/1) και υποστηρίζει ότι το 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προτείνει στον Στέφανο Κασσελάκη θέση υπουργού στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, διαψεύδουν από το Μέγαρο Μαξίμου.

    Για «αποκυήματα επιστημονικής φαντασίας» κάνουν ειδικότερα λόγο από την κυβέρνηση και υποστήριζαν ότι είναι «παντελώς αναληθές».

    Ειδικότερα, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, κ. Μανώλης Καπνισάκης, σε συνέντευξή του στο Documento που δημοσιεύεται στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας υποστηρίζει ότι το 2019 ο Αντώνης Διαματάρης μεσολάβησε στον κ. Κασσελάκη και του πρότεινε χαρτοφυλάκιο στην πρώτη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάτι που εκείνος αρνήθηκε.

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ δήλωσε για το δημοσίευμα: «Είναι προϊόν επιστημονικής φαντασίας. Και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβάινει αυτό με πρόεδρο αξιωματικής αντιπολίτευσης».

    «Δεν είναι κακό να έχει κάποιος υπερβολική αυτοπεποίθηση, αλλά όταν αυτό συναντάται με διαρκή αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων δεν είναι καλό», τόνισε.

    Ο κ. Μαρινάκης εκτίμησε ότι «αντιλαμβάνεται ο κόσμος πόσο στερείται σοβαρότητας αυτή η είδηση» και πρόσθεσε:

    «Θέλει να μας πει λοιπόν ο κ. Καπνισάκης και ο κ. Κασσελάκης κατ’ επέκταση – γιατί υποθέτω ότι δεν δόθηκε εν αγνοία του αυτή η συνέντευξη – ότι ο Μητσοτάκης λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως πρωθυπουργός πρότεινε ένα υπουργείο άνευ περιγραφής, δηλαδή οποιοδήποτε υπουργείο.  σε ένα άτομο από τους πολλούς που ήταν υποστηρικτής του μέσω της αρθρογραφίας του. Δηλαδή ήρθε ο πρωθυπουργός και είπε σε έναν άνθρωπο που έγραψε άρθρα υπέρ του να πάρει ένα όποιο υπουργείο»

    «Αυτό που λέει ο κ.Καπνισάκης δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα. Δεν είναι απλά αλλοίωση της πραγματικότητας ή παραποίηση της, είναι αποκύημα επιστημονικής φαντασίας», κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.

    Διαβάστε επίσης:

    Νίκος Χαρδαλιάς: Αυτό είναι το νέο διοικητικό σχήμα της Περιφέρειας Αττικής

    Άνω κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ με την απόφαση Κασσελάκη για τριήμερη ΚΟ – Ακρίτα: Γιατί στις Σπέτσες;

    Μητσοτάκης από Ημαθία: Το παλάτι του Φιλίππου στις Αιγές επιβεβαιώνει την ελληνική διαχρονικότητα της Μακεδονίας



    ΣΧΟΛΙΑ