ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το γεγονός ότι δεν είχε καμία άμεση σχέση ή εμπλοκή με τις πρόσφατες εξελίξεις στην Εθνική Τράπεζα εξέφρασαν κυβερνητικές πηγές.
Συγκεκριμένα, οι κύκλοι της κυβέρνησης ανέφεραν πως «Η κυβέρνηση έχει τις απόψεις της για τη λειτουργία της Εθνικής Τράπεζας, όμως δεν έχει καμία έμμεση ή άμεση εμπλοκή στις εσωτερικές διαδικασίες και συγκεκριμένα στις τελευταίες εξελίξεις. Οι εξελίξεις αυτές δρομολογήθηκαν από το ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας», σχετικά με την παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της τράπεζας Λεωνίδα Φραγκιαδάκη την Παρασκευή.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φραγκιαδάκης υπέβαλε την παραίτησή του την περασμένη Παρασκευή, για την οποία το το διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας συγκλήθηκε εκτάκτως και ενημερώθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης από τον πρόεδρο της Τράπεζας, Κώστα Μιχαηλίδη.
Πηγές που γνωρίζουν τα τεκταινόμενα ανέφεραν στο mononews.gr ότι ο κ. Φραγκιαδάκης εξαναγκάστηκε σε παραίτηση για λόγους «δυσλειτουργίας» με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Λεωνίδας της Εθνικής, ο… Μέττερνιχ του ΤΧΣ και μία παραίτηση με πολλά ερωτηματικά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλο το παρασκήνιο της παραίτησης Φραγκιαδάκη από την Εθνική Τράπεζα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΕΤΕ: Η επίσημη ανακοίνωση της τράπεζας για την παραίτηση Φραγκιαδάκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυστηρή απάντηση της Αθήνας στην Άγκυρα: Οι εργασίες του γαλλικού πλοίου θα προχωρήσουν βάσει του προγραμματισμού
- Ιράν: Διανέμει χάπια ιωδίου υπό τον φόβο αμερικανικών πληγμάτων σε πυρηνικές εγκαταστάσεις
- F1 Βραζιλία, ελεύθερα: Ταχύτερος ο Αντονέλι
- Wall Street: Ανάκαμψη 1% για τον Nasdaq μετά το τεχνολογικό sell-off, δεν έσβησαν τις εβδομαδιαίες απώλειες οι δείκτες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.