• Πολιτική

    Μαρινάκης: Τα άθλια δίκτυα διακινητών πρέπει να βρουν την απάντηση που τους αξίζει

    • NewsRoom
    Παύλος Μαρινάκης

    Παύλος Μαρινάκης


    «Ο κ. Παπαδημούλης και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διστάζουν για ακόμα μια φορά να συκοφαντήσουν διεθνώς τη χώρα μας», επισημαίνει σε δήλωσή του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης.

    Και αναφέρει: «Την ώρα που οι γυναίκες και οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος δίνουν σκληρό αγώνα στη θάλασσα για να σώσουν τις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων, ο κ. Παπαδημούλης συνεχίζοντας τις απαράδεκτες δηλώσεις μελών της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, διασύρει διεθνώς την χώρα μας επιρρίπτοντας στο Λιμενικό “ευθύνες στη διάσωση”.

    Δεν διστάζει να εργαλειοποιήσει πολιτικά το τραγικό ναυάγιο στα διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου που συντάραξε την ελληνική κοινωνία.

    Δεν βρίσκει να πει μια κουβέντα για τα εγκληματικά δίκτυα των διακινητών που θέτουν σε κίνδυνο απελπισμένους ανθρώπους, αλλά στοχοποιεί τους διασώστες.

    Τα άθλια δίκτυα διακινητών πρέπει να βρουν την απάντηση που τους αξίζει και αυτό γίνεται μόνο μέσα από μια συνεκτική ευρωπαϊκή πολιτική, την οποία η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει σταθερά», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Μαρινάκης.

    Υπενθυμίζεται ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης έκαε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριαμσό στο Twitter, την οποία κατέβασε μετά από λίγη ώρα.

    Σε μια ανάρτηση που κατέβασε μετά από λίγο, προτού προκληθούν αντιδράσεις, προχώρησε ο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter.

    Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Παπαδημούλης – μαζί με άλλους ευρωβουλευτές της Αριστεράς, των Πρασίνων και των Σοσιαλιστών – φωτογραφήθηκε με τους συναδέλφους του κρατώντας αφίσες πάνω στις οποίες αναγράφονταν μηνύματα όπως «Οι ζωές των προσφύγων έχουν άξια» και «Δεν ήταν ατύχημα, ήταν έγκλημα».

    Κατά τον Δημήτρη Παπαδημούλη, η τραγωδία με τους 79 νεκρούς μετανάστες ανοιχτά της Πύλου που έγινε σε διεθνή ύδατα τα ξημερώματα της Τετάρτης, όπως έγραψε αρχικά: «εκθέτει την Ελλάδα για τις ευθύνες της στη διάσωσή τους».

    Δείτε την αρχική ανάρτηση: 

    Ωστόσο, λίγο αργότερα ο κ. Παπαδημούλης, αντιλαμβανόμενος τον σάλο που θα προκαλέσει η συγκεκριμένη προκλητική δήλωσή του, την «κατέβασε», αλλάζοντας το αρχικό του tweet.

    Δείτε τη νέα ανάρτηση: 

    Διαβάστε επίσης:

    Ματέο Πιαντεντόζι (Ιταλός ΥΠΕΣ): Δεν ευθύνεται η Ελλάδα για το ναυάγιο στην Πύλο

    Αναβάλλεται το debate των πολιτικών αρχηγών – Δεν ορίστηκε νέα ημερομηνία

    Το αβέβαιο μέλλον της οικονομίας και οι εκτός «αγοράς» κεντρικές τράπεζες

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ