• Πολιτική

    Μάντζος: Εκτεθειμένος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την κάλυψη που παρείχε στον Παππά

    • NewsRoom
    Δημήτρης Μάντζος

    Δημήτρης Μάντζος


    Πυρά κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε και ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος μετά την καταδίκη του Νίκου Παππά από το Ειδικό Δικαστήριο, για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

    Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του, ο Νίκος Παππάς είναι «ο στενότερος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και ως εκ τούτου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτεθειμένος για την κάλυψη που του παρείχε».

    Αναλυτικά η δήλωσή του:

    «Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ζητήσαμε εξαρχής να τηρηθούν απόλυτα όροι διαφάνειας και νομιμότητας σύμφωνα με το Σύνταγμα.

    Αντιθέτως, η τότε Κυβέρνηση με την αντισυνταγματική διαδικασία, που ακολούθησε, επέλεξε τα παιχνίδια παρασκηνίου για να μοιράσει άδειες σε φιλικούς επιχειρηματίες.

    Σήμερα η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε. Το ειδικό δικαστήριο καταδίκασε ομόφωνα τον πρώην υπουργό και κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παππά, και τον φίλα προσκείμενο στην τότε Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ επιχειρηματία, Χ. Καλογρίτσα, για παρεμβάσεις στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

    Ο ομόφωνα καταδικασμένος Νίκος Παππάς είναι ο στενότερος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και ως εκ τούτου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτεθειμένος για την κάλυψη που του παρείχε.

    Αναρωτιόμαστε:

    Τι θα πει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ;

    Θα βγάλει άραγε ανακοίνωση όπως έκανε προ ημερών πανηγυρίζοντας για την εισαγγελική πρόταση, μιας και παγίως η αξιωματική αντιπολίτευση βλέπει τη Δικαιοσύνη αλά καρτ, όπως έπραξε στο παρελθόν και με τις ανεξάρτητες αρχές;

    Ή θα παραδεχτεί και σήμερα «ότι υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας»;»

    Διαβάστε επίσης:

    Γιάννης Οικονόμου: Θα αποσύρει ο Αλέξης Τσίπρας τον καταδικασμένο Νίκο Παππά;

    Απόφαση Ειδικού Δικαστηρίου: 13-0 η καταδίκη – 2 χρόνια (η ανώτατη) η ποινή του Νίκου Παππά – Στον εισαγγελέα για έρευνα η κατάθεση για μαύρο χρήμα στο ΣΥΡΙΖΑ



    ΣΧΟΛΙΑ