• Πολιτική

  Δημήτρης Μάντζος: Ασυνέπεια και προκλητική αναξιοπιστία της κυβέρνησης στο φορολογικό

  • NewsRoom

  Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος


  Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος ανέφερε στη πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ πως «ο αγώνας που κάνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι έχει νόημα, διότι είναι σε εξέλιξη η δημόσια διαβούλευση στο φορολογικό νομοσχέδιο».

  Επεσήμανε όμως ότι «δεν μας δίνουν ιδιαίτερες ελπίδες οι χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών για μικρές διορθωτικές κινήσεις και όχι για μεγάλες αλλαγές».

  Καταλόγισε στην κυβέρνηση «ασυνέπεια και αναξιοπιστία» ενώ τόνισε ότι «μεταρρύθμιση είναι να εντοπίζεις τη φοροδιαφυγή και φοροαποφυγή εκεί όπου υπάρχει, όχι να εισπράττεις 800 εκατ. ευρώ από τους μικρούς από τα συνολικά 10 δισ. ευρώ που αναφέρει η Τράπεζα της Ελλάδος».

  Δ. Μάντζος: Το προσκλητήριό μας είναι πολιτικό, προς την κοινωνία

  Ερωτηθείς για το αν το προσκλητήριο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αφορά και σε στελέχη άλλων πολιτικών δυνάμεων, ο Δημήτρης Μάντζος επανέλαβε ότι «το προσκλητήριό μας δεν έχει να κάνει με το ποια είναι η αφετηρία του καθενός ή τις επιλογές του σε σχέση με άλλα κόμματα.

  Το προσκλητήριό μας είναι πολιτικό, προς την κοινωνία, προς όλους τους πολίτες με τους οποίους έχουμε κοινές αρχές, αξίες και αγωνίες».

  Διαβάστε επίσης:

  Πολάκης κατά Αχτσιόγλου και ανεξάρτητων βουλευτών: «Κόμμα μιας χρήσης»

  Σταϊκούρας: Ξεκινά η κατασκευή του οδικού άξονα Λαμία – Αντίρριο, που ενώνει το Αιγαίο με το Ιόνιο 

  Χαρδαλιάς: Είμαστε έτοιμοι να συνεννοηθούμε, να συνεργαστούμε, να συντονισθούμε αλλά και να συγκρουστούμε  ΣΧΟΛΙΑ