• Πολιτική

    Μανιακός με τσεκούρι σπέρνει τον τρόμο στη Χαλκίδα

    • NewsRoom


    Μετά την επίθεση του μανιακού δολοφόνου σε μια γυναίκα, η Ασφάλεια Χαλκίδας κάνει λόγο για την δράση ενός διαταραγμένου ψυχικά ατόμου, το οποίο κυκλοφορούσε στην περιοχή της Νεάπολης και είναι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής. Το άτομο αυτό, με ιστορικό ψυχικών διαταραχών τελευταία επιδείκνυε επιθετική συμπεριφορά. Μάλιστα, ένας γείτονάς του είχε δεχτεί πολλές φορές απειλές με μαχαίρι, καθώς ο ψυχικά διαταραγμένος, στοχοποιούσε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός του.

    Η γυναίκα που έπεσε θύμα της επίθεσης κλήθηκε στην Αστυνομία προκειμένου να αναγνωρίσει τον ύποπτο. Η σκιαγράφιση του προφίλ που κατέθεσε στις Αρχές, ταίριαζει απόλυτα με τον εν λόγω δράστη. Όπως επίσης καθοριστικό στοιχείο ήταν και το χρώμα των ματιών του που είναι ασυνήθιστο. Ταίριαζε επίσης απόλυτα και η ηλικία του και η σωματική του διάπλαση.

    Επισήμως δεν μπορούσε να του καταλογιστεί η εμπλοκή του στην υπόθεση καθώς τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί είναι λιγοστά.

    Ο φερόμενος δράστης πάντως, εξετάστηκε από ψυχιάτρους οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η κατάσταση υγείας του χαρακτηρίζεται πράγματι επικίνδυνη και από χθες νοσηλεύεται, έγκλειστος σε ψυχιατρική κλινική.

     



    ΣΧΟΛΙΑ