• Πολιτική

    Μάνη: «Άκουγα φωνές που μου έλεγαν να τον τιμωρήσω» λέει ο 34χρονος που έκαψε τον πατριό του

    • NewsRoom


    Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο 34χρονος που ανήμερα Πρωτοχρονιάς έκαψε ζωντανό τον ανάπηρο πατριό του στον Άγιο Νικόλαο Μάνης. Κατά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα δήλωσε παρουσία της δικηγόρου του: «Δεν ήθελα να τους σκοτώσω αλλά να τους τιμωρήσω». Έτσι δήλωσε στον ανακριτή, καθώς όπως υποστήριξε τους θεωρούσε υπεύθυνους για τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρεία, τα τελευταία 10 χρόνια. Ο 34χρονος είχε νοσηλευτεί 3 φορές σε ψυχιατρικά ιδρύματα και όπως ο ίδιος υποστήριξε ταλαιπωρήθηκε, και θεωρούσε άδικο τον εγκλεισμό του κατά καιρούς στα ιδρύματα αυτά.

    Η δικηγόρος του επεσήμανε ότι ο 34χρονος κατά τη διάρκεια της απολογίας του υποστήριξε ότι δεν θεωρεί άδικη την πράξη που τέλεσε. Εκείνη τη στιγμή άκουγε φωνές στο κεφάλι του, που τον ωθούσαν και τον παρότρυναν να βάλει φωτιά και να κάψει τον θετό του πατέρα. Ο ίδιος προσπάθησε να εξηγήσει την πράξη του, δηλώνοντας ότι ήταν μια πράξη προκειμένου να ισορροπήσει το δίκαιο του εαυτού του για τα 10 χρόνια άδικου εγκλεισμού του στα ψυχιατρεία. Για τον εγκλεισμό του εκεί θεωρούσε υπεύθυνους τόσο τον θετό του πατέρα όσο και τη μητέρα του.

    Σύμφωνα με όσα υποστήριξε σε ανακριτή και εισαγγελέα ο 34χρονος δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος θεωρεί υπεύθυνη και τη μητέρα του για τον άδικο εγκλεισμό του κατά καιρούς στα ψυχιατρεία και γι’αυτό αποπειράθηκε να κάψει και την ίδια, η οποία γλίτωσε καθώς πρόλαβε και κλειδώθηκε στο σπίτι.

    Όσο αφορά την επίθεση με πετρέλαιο και τη φωτιά έξω από την πόρτα του συγχωριανού του- την οποία επιχείρησε να σβήσει άλλος γείτονας και κατέληξε με εγκαύματα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας- ο 34χρονος υποστήριξε ότι οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη, καθώς ο συγκεκριμένος τον είχε καταγγείλει πολλές φορές κατά το παρελθόν στην Αστυνομία για διάφορα περιστατικά και πράξεις τις οποίες ο ίδιος δεν είχε κάνει. “Κρατούσε απωθημένα χρόνων” για τον συγκεκριμένο, μας δήλωσε η δικηγόρος του και ξέσπασε με αυτόν τον τρόπο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκαριστικές λεπτομέρειες για την οικογενειακή τραγωδία στη Μάνη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στη Μάνη: Ο θετός γιός έκαψε ζωντανό τον παραπληγικό πατριό του!



    ΣΧΟΛΙΑ