• Πολιτική

    «Μαλλιά-κουβάρια» στον ΣΥΡΙΖΑ Άρτας – Επιτέθηκαν στη Γεροβασίλη

    • NewsRoom
    Γεροβασίλη

    Η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη


    Άγριος καβγάς ξέσπασε την Κυριακή 2 Ιουνίου στον ΣΥΡΙΖΑ Άρτας μεταξύ της υποψήφιας δημάρχου Τζένης Ταπραντζή – Κοίλια και της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η Όλγα Γεροβασίλη επισκέφθηκε το βράδυ της Κυριακής, το εκλογικό κέντρο της υποψήφιας δημάρχου Αρταίων Τζένης Ταπραντζή-Κοίλια. Η κ. Ταπραντζή-Κοίλια, μόλις είδε την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, άρχισε να τις φωνάζει: «Δεν με στήριξες, τι θες εδώ;», εκφράζοντας το κλίμα που επικρατεί μεταξύ κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα ότι η κ. Γεροβασίλη δεν εργάστηκε για την εκλογή της υποστηριζόμενης από τον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιας δημάρχου.

    Η κατάσταση ξέφυγε όταν ενεπλάκη στον καβγά και ο σύζυγος της υποψήφιας δημάρχου, ο οποίος πέταξε αντικείμενα που βρίσκονταν πάνω σε ένα τραπέζι και πέταξε ένα ποτήρι με νερό προς το μέρος της υπουργού.

    Όποια προσπάθεια για αποκλιμάκωση της έντασης απέβη άκαρπη, καθώς η κυρία Ταπραντζή-Κοίλια δεν σταματούσε να κατηγορεί την κυρία Γεροβασίλη ότι μεθόδευσε την επανεκλογή του δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη, γεγονός που ανάγκασε την υπουργό να φύγει από τον χώρο και με τη συνδρομή των αντρών της ασφάλειάς να καταφύγει στο γραφείο του Βασίλη Τσίρκα, του έτερου βουλευτή που εξελέγη με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα.



    ΣΧΟΛΙΑ