• Πολιτική

    Μ. Μπλούμπεργκ: Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης υποψήφιος και επίσημα για πρόεδρος των ΗΠΑ

    • NewsRoom

    Ο Μάικλ Μπλούμπεργκ


    Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκη Μάικλ Μπλούμπεργκ ανακοίνωσε και επίσημα την Κυριακή ότι θα θέσει υποψηφιότητα για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ το 2020.

    «Θα είμαι υποψήφιος στις προεδρικές με στόχο να νικήσω τον Ντόναλντ Τραμπ και να ξαναφτιάξω την Αμερική. Δεν αντέχουμε άλλα τέσσερα χρόνια των απερίσκεπτων και ανήθικων ενεργειών του προέδρου Τραμπ» αναφέρει στον ιστότοπο του ο 77χρονος δισεκατομμυριούχος.

    Υπενθυμίζετε πως ο τωρινός πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ είχε αναφέρει για την πιθανή υποψηφιότητα του  Μάικλ Μπλούμπεργκ, ότι «ο μικρός Μάικλ θα αποτύχει» γιατί «δεν έχει αυτό που χρειάζεται για να τα καταφέρει».

    Μάλιστα, ο ίδιος πρόσθεσε εντείνοντας το εχθρικό κλίμα μεταξύ των δύο πολιτικών, που μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι στις εκλογές το 2020, ότι «δεν θα τα καταφέρει αλλά νομίζω ότι θα κάνει κακό στον Μπάιντεν. Γνωρίζω τον Μάικλ εδώ και πολύ καιρό. Έχει πει πολλά πράγματα για μένα. Σήμερα δεν είναι πλέον τίποτα. Θα δαπανήσει πολλά χρήματα. Έχει σοβαρά προβλήματα. Ορισμένα προσωπικά και πολλά άλλα».



    ΣΧΟΛΙΑ