• Πολιτική

    Λοβέρδος για συνέντευξη Παπανδρέου: Μιλάει για το παρελθόν, εμείς για την επόμενη μέρα

    • NewsRoom

    Ανδρέας Λοβέρδος


    Δεν γίνεται αλλαγή χωρίς ελπίδα και ελπίδα σημαίνει ότι κάνεις κάτι καινούριο, τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, σχολιάζοντας τη χθεσινή συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου στον ΑΝΤ1.

    «Τη διάβασα λέξη-λέξη. Είδα ότι τα τέσσερα πέμπτα της ήταν για το ‘πίσω’» τόνισε ο κ. Λοβέρδος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Τώρα πάμε για την επόμενη ημέρα, δεν μπορεί να συζητάμε αν υπήρχαν ή δεν υπήρχαν χρήματα, ούτε να γράφουμε ιστορία, συμπλήρωσε.

    Μιλώντας για το ζήτημα των συνεργασιών, σημείωσε ότι έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως απορρίπτει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια στιγμή, είπε, άλλοι συνυποψήφιοί του μεταχειρίζονται τους ίδιους όρους με τον Αλέξη Τσίπρα περί προοδευτικής διακυβέρνησης.

    Απαντώντας σε όσους τον κατηγορούν πως εάν εκλεγεί θα συμπράξει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε πως ούτε από τη ΝΔ έχει απευθυνθεί τέτοια πρόταση, ούτε κάποιος εκ των έξι υποψηφίων επιθυμεί συγκυβέρνηση με τη ΝΔ, συνεπώς «αυτό το θέμα είναι νεκρό».

    Ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι αυτό που οφείλει να κάνει η παράταξη είναι να προετοιμάσει το δικό της κυβερνητικό πρόγραμμα και πως η δική του φιλοδοξία είναι ο υπερδιπλασιασμός των δυνάμεων.

    Διαβάστε ακόμη:

    Λοβέρδος: Θα ψηφίσουμε την τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ για τα rapid test στις εκκλησίες

    Παπανδρέου: Δεν επιθυμώ ρεβάνς – Συντηρητική αριστερά ο ΣΥΡΙΖΑ



    ΣΧΟΛΙΑ