ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμό στην αστυνομία προκάλεσε μία επιστολή που έφτασε σήμερα με το ταχυδρομείο στο σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, στο Ψυχικό και θεωρήθηκε «ύποπτη».
Όπως έγινε γνωστό οι αστυνομικοί της φρουράς του Προέδρου της Δημοκρατίας που έλεγξαν την αλληλογραφία επειδή θεώρησαν «ύποπτο» τον φάκελο, τον έστειλαν πάλι για να ελεγχθεί στα ΕΛΤΑ Ψυχικού. Εκεί, καθώς δεν υπήρχαν μηχανήματα για έλεγχο, κλήθηκε το τμήμα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών. Ο έλεγχος που έγινε όμως έδειξε ότι πρόκειται για μια κοινή επιστολή και ο συναγερμός έληξε.
Σύμφωνα με πληροφορίες πιθανότατα ο φάκελος είχε πάει κατά λάθος στο σπίτι του κ. Παυλόπουλου γιατί το περιεχόμενό του αφορούσε βεβαίωση πανεπιστημιακών σπουδών κάποιου φοιτητή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Villa Roc Fleuri: Η βίλα του «Τζέιμς Μποντ» πωλείται για 23,5 εκατ. ευρώ
- Νέους ενεργειακούς σχεδιασμούς στην Ευρώπη οδηγεί η Γερμανία: Τι αλλάζει
- Εθνική Τράπεζα: Υπέρβαση προσδοκιών και αναβαθμισμένοι στόχοι τιμών
- Χρίστος Δήμας στο mononews: Ο ΒΟΑΚ είναι ένα έργο που η γενιά μας θα περηφανεύεται γιατί θα το αφήσει παρακαταθήκη
