• Πολιτική

    Live: Ξεκινά η τριήμερη μάχη στη Βουλή – Οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών

    • NewsRoom
    Βουλή


    Με την ομιλία των πολιτικών αρχηγών ξεκινά στη Βουλή η τριήμερη μάχη για την πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.

    Η συζήτηση θα διεξαχθεί στον απόηχο τόσο των εξαγγελιών της κυβέρνησης (η οποία έσπευσε μια μέρα πριν την έναρξη της διαδικασίας να προβεί στην ανακοίνωση οικονομικών μέτρων ελάφρυνσης, αλλάζοντας την τελευταία στιγμή το πρόγραμμα του πρωθυπουργού), όσο και των αποκαλύψεων για το Μάτι, τις κρυφές πολυτελείς διακοπές του πρωθυπουργού και φυσικά την πολιτική κάλυψη του Αλέξη Τσίπρα στον Παύλο Πολάκη, ο οποίος ήταν και ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησε αυτή η διαδικασία.

    Η συζήτηση θα ξεκινήσει με την ομιλία του πρωθυπουργού, ο οποίος αναμένεται να επιτεθεί στην ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και να στρέψει τη συζήτηση προς τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης η κυβέρνηση.

    Από την πλευρά της οι ηγέτες της αντιπολίτευσης αναμένεται να επιτεθούν στον Αλέξη Τσίπρα τόσο για θέματα οικονομίας όσο και για θέματα ηθικής, με βάση και τις πρόσφατες αποκαλύψεις.

    Η συζήτηση θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Παρασκευής με την ψηφοφορία, στην οποία αναμένεται η κυβέρνηση να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τους 152 βουλευτές που την στηρίζουν.

    Δείτε ζωντανά τη μάχη των πολιτικών αρχηγών από το κανάλι της Βουλής



    ΣΧΟΛΙΑ