• Πολιτική

    Τσίπρας στη Δράμα: Η ανικανότητα και η αχρηστία τελειώνει στις 21 Μαΐου

    • NewsRoom
    Αλέξης Τσίπρας (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

    Αλέξης Τσίπρας (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «Η ανικανότητα και η αχρηστία που μας παρουσιάστηκε ως αριστεία τελειώνει στις 21 Μαΐου…Όλα όσα ζούμε αυτές τις ημέρες καθιστούν ανάγκη την πολιτική αλλαγή».

    Δείτε  την ομιλία:

    «Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών και ένα δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας καλώντας εκ νέου τον πρωθυπουργό σε debate ώστε να μάθουν οι πολίτες τα σχέδια του κάθε κόμματος.

    «Αυτά τα 4 χρόνια ότι ήταν όρθιο διαλύθηκε στο σύστημα υγείας» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας και υπενθύμισε ότι σε μνημομνιακές συνθήκες ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έβαλε 2,5 εκατ. ανασφάλιστους στον σύστημα υγείας και έγινε και πλεονασματικό.

    «Κατάντησαν την ΕΥΠ και την ΕΛ.ΑΣ. αντί να καταπολεμούν το έγκλημα να συνεργάζονται με αυτούς» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

    Καταλήγοντας ο κ. Τσίπρας ανέφερε «Μπορείτε να φέρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη θέση στις εκλογές της 21ης Μαΐου και να δώσετε κινητήρια δύναμη στην προσπάθειά μας να φέρουμε τη Δικαιοσύνη παντού. Η διαφορά μας με το 2015 είναι δύο λέξεις “και ξέρουμε και μπορούμε”».

    Διαβάστε επίσης:

    Μητσοτάκης στην Κέρκυρα: Επενδυτική βαθμίδα το 2023 με σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση- Ο Τσίπρας ξαναλέει τα μίζερα ψέματά του



    ΣΧΟΛΙΑ