ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το υπουργικό συμβούλιο του Λιβάνου συμφώνησε σήμερα να θέσει όλους τους αξιωματούχους του λιμένα της Βηρυτού, οι οποίοι επέβλεπαν την αποθήκευση και ασφάλεια από το 2014, σε κατ’ οίκον περιορισμό, αναφέρουν υπουργικές πηγές.
Δεν είναι σαφές πόσους αξιωματούχους θα αφορά η απόφαση ούτε το επίπεδο αρχαιότητάς τους στις εν λόγω θέσεις. Ο στρατός θα επιβλέπει τον κατ’ οίκον περιορισμό ωσότου καθοριστούν τυχόν ευθύνες για την τεράστια έκρηξη στο λιμάνι, χθες, προσθέτουν οι πηγές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κάρολιν Τέρνμπουλ: Ποια είναι η νέα και όμορφη «πριγκίπισσα» του Nammos
- Καθυστέρηση πλοίου: Πώς να διεκδικήσετε επιστροφή του 50% του εισιτηρίου
- Η Σία και ο θείος Κυριάκος, το «ριφιφί» Κυριακού σε Ιβάν, ο πόλεμος για τον ΠΑΟΚ, τα ρεκόρ του Mega και παρασκήνιο για τον Κανάκη
- Ποιοι είναι οι 78 εκατομμυριούχοι Έλληνες εφοπλιστές – Πρωτιά και πάλι για την Μαρία Αγγελικούση [δείτε τη λίστα]
