• Πολιτική

    Λεβέντης: Γνωστή εταιρεία μου ζήτησε 10.000 για να με βγάλει με 8% σε δημοσκόπηση!

    • NewsRoom
    Βασίλης Λεβέντης


    Σε μία απίστευτη καταγγελία προέβη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρών, Βασίλης Λεβέντης ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίστηκε ότι υπάλληλος εταιρείας δημοσκοπήσεων του ζήτησε 10.000 ευρώ προκειμένου στην επόμενη μέτρηση να εμφανιστεί το ποσοστό του κόμματός του στο 8%!

    Σύμφωνα πάντα με όσα είπε ο κ. Λεβέντης στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, το περιστατικό σημειώθηκε στη ΔΕΘ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Θεσσαλονίκη. «Με πλησίασε ένας και μου ζήτησε 10.000 ευρώ για να δείξει το κόμμα μου ότι έχει ποσοστό 7%-8%. Ήταν υπάλληλος γνωστής εταιρείας δημοσκοπήσεων», υποστήριξε on camera ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων.

    Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που αρχηγός κόμματος του Κοινοβουλίου κάνει μια τέτοια σοβαρή καταγγελία και με μεγάλο ενδιαφέρον θα πρέπει να αναμένεται η αντίδραση των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των δημοσκοπήσεων.

    Όσο για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων το απέκλεισε λέγοντας πως μπορεί να έχει «φιλική σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα», αλλά δεν πρόκειται να γίνει «τσόντα του», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. «Εγώ θέλω κυβέρνηση τριετίας, να φέρει επενδύσεις εγώ δεν θα γίνω τσόντα του Τσίπρα ούτε κανενός, εγώ περίμενα 40 χρόνια για να μπω στη Βουλή», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Λεβέντης.

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/giati-17arides-den-pane-ton-tsipra/77099

     



    ΣΧΟΛΙΑ