• Πολιτική

    Λάκης Λαζόπουλος: “Ήμουν κι εγώ στην συνάντηση του ALPHA”

    λακης λαζοπουλος

    Λάκης Λαζόπουλος, ηθοποιός


    Παρών στην ομιλία του ισχυρού ανδρός του ALPHA, κ. Δημήτρη Κοντομηνά, ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος σήμερα το μεσημέρι, παρά τις φήμες που τον ήθελαν απών, οι οποίες συνδυάστηκαν και με δήθεν ρήξη σχέσεων με τον επιχειρηματία. Μαζί με τον αδερφό του, Κώστα, έφτασε στις εγκαταστάσεις του ALPHA, απλά επειδή καθυστέρησε λίγο, επέλεξε να καθίσει πίσω, αφού η ομιλία του κ. Κοντομηνά είχε μόλις αρχίσει και όχι μπροστά, μαζί με τα άλλα δυνατά χαρτιά του σταθμού.

    Ο δημοφιλής δημιουργός που έλειπε το τελευταίο διάστημα στο Άγιο Όρος, επέστρεψε σύμφωνα με πληροφορίες στην Αθήνα την Κυριακή το βράδυ, έχοντας λάβει γνώση περί της ομιλίας Κοντομηνά σήμερα, από την οποία δεν θα μπορούσε να απουσιάσει.

    δημητρης κοντομηνας
    Δημήτρης Κοντομηνάς, επιχειρηματίας ALPHA TV

    Γνωρίζει άλλωστε πολύ καλά και ο ίδιος, ότι τίποτε πλέον δεν είναι το ίδιο στην τηλεοπτική αρένα μετά τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ο οποίος άλλαξε άρδην τις ισορροπίες.

    Η στενή του σχέση με τον Δημήτρη Κοντομηνά, παραμένει εξαιρετική λένε οι καλά γνωρίζοντες, παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ώρες, περί ψυχρότητας στην σχέση των δύο ανδρών.

    Ο Λάκης Λαζόπουλος άκουσε με προσοχή την ομιλία του επιχειρηματία, που ζήτησε από όλους τους εργαζόμενους του σταθμού να βάλουν πλάτη και να τον στηρίξουν, σε αυτή την σκληρή μάχη που μόλις έχει ξεκινήσει.

    Αποχώρησε μετά το τέλος της και επέστρεψε στις πρόβες του για την νέα θεατρική σεζόν, ενώ κατά πολλούς θεωρείται βέβαιο ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα “χτυπήσει” τηλεοπτικά και με το “Αλ Τσαντίρι” του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/pitharchiki-anafora-ke-minisi-ston-isangelea-efeton-apanta-o-vangelis-marinakis/72102

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/megalo-deal-pou-theli-kivernisi-kontominas-kalogritsas/72012

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/h-katarrefsi-tou-megalodimosiografou-pos-potami-perase-stin-afania/71993

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/kiriakos-mitsotakis-ta-megala-lathi-tou-archigou/71899

     



    ΣΧΟΛΙΑ