ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την άποψη ότι «Τσίπρας και Γεννηματά θα έπρεπε να συνομιλήσουν. Αν το έκαναν, ήδη, μπορεί να ήταν και κυβέρνηση» εξέφρασε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7, το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Κρεμαστινός.
Ο κ. Κρεμαστινός τόνισε, επίσης, ότι «την πρωτοβουλία κινήσεων, προς αυτήν την κατεύθυνση, την έχει πάντα ο μεγαλύτερος σχηματισμός, σε αυτήν την περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ» και πρόσθεσε: «Αυτό που λέμε δημοκρατική παράταξη έχει ένα ποσοστό πάνω από 40%».
Τέλος, επανέλαβε την άποψή του ότι «τα όμορα κόμματα θα έπρεπε τουλάχιστον να συζητούν», εκτίμησε ότι «το ΚΙΝΑΛ κρατήθηκε στη θέση του» και χαρακτήρισε τις πρώτες κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη επιτυχείς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βλαντίμιρ Πούτιν: Η Μόσχα παραμένει φίλη και αξιόπιστος εταίρος της Τεχεράνης,
- Προτάσεις με δυνατά φαβορί για το Σαββατοκύριακο
- Άδωνις Γεωργιάδης: Ήταν λάθος που έβαλα το κρακεράκι στο στόμα μου – Δεν θα είναι καθόλου ομαλή η διαδικασία στη δίκη για τα Τέμπη
- Health-IQ: Νέο ψηφιακό εργαλείο για αξιολόγηση και διαφάνεια στο ΕΣΥ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.