ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανακούφιση και αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών εκφράζει η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ μετά την εκτίμηση του υπουργείου Εσωτερικών, που δίνει ποσοστό 8,3% στο κόμμα της Φώφης Γεννηματά, ενώ φαίνεται να διασφαλίζει 23 έδρες.
Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης μιλώντας στους δημοσιογράφους εξέφρασε την ικανοποίησή του. «Οι πολίτες ψήφισαν να φύγει ο κ. Τσίπρας και να μην υπάρξει αστάθεια στη χώρα», ανέφερε.
Τόνισε ότι η Δεξιά επιστρέφει με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι η μάχη ήταν δύσκολη για το Κίνημα Αλλαγής και σε δύσκολες συνθήκες άντεξε.
Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε ότι η κ. Γεννηματά πρόκειται να αναλάβει πρωτοβουλίες για να χαραχθεί νέα γραμμή στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται με δεδομένη την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Χριστοδουλάκης επεσήμανε ότι η δέσμευση για υπεύθυνη αντιπολίτευση από το ΚΙΝΑΛ παραμένει επιδιώκοντας να είναι το αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές και για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΕΔΔΗΕ: Εντατικοποίηση των ελέγχων για ρευματοκλοπές – Περισσότερες από 200 παραβάσεις σε μεγάλους καταναλωτές
- Πανελλαδικές: Aνακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
- Η SKY express «Γράφει» το μέλλον στον αέρα, ανακοινώνοντας 5 νέους διεθνείς προορισμούς
- Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελέγχομαι για μία υπογραφή, δεν υπάρχει τίποτα άλλο
