Πολιτική

Κουντουρά: Έχω ταχθεί δημόσια απέναντι στις ακροδεξιές αντιλήψεις

Έλενα Κουντουρά


«Αυτές οι ευρωεκλογές είναι πάρα πολύ κρίσιμες για την Ευρώπη. Η Ελλάδα πρέπει να έχει δυναμικό ρόλο και ισχυρή φωνή στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ώστε να στηρίξουμε προοδευτικές πολιτικές με επίκεντρο τον άνθρωπο, απέναντι στις πολιτικές των αριθμών και της λιτότητας που επικράτησαν και έφεραν φτώχεια και ανεργία» τονίζει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “Έθνος της Κυριακής” η πρώην υπουργός Τουρισμού και υποψήφια ευρωβουλευτής Έλενα Κουντουρά.

Επισημαίνει ότι στήριξε όλα τα προοδευτικά νομοσχέδια που έφερε η κυβέρνησή μας προς όφελος της κοινωνίας, όπως για την ισότητα των δύο φύλων, την ιθαγένεια, το σύμφωνο συμβίωσης, αλλά και την απλή αναλογική. «Έχω ταχθεί ανοιχτά με τις δημόσιες τοποθετήσεις μου απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και στις ακροδεξιές αντιλήψεις» σημειώνει.

Αναφερόμενη στην Προοδευτική Συμμαχία δηλώνει ότι «αυτή η συμμαχία απευθύνεται σε όσους έχουν αποδείξει ότι εργάζονται με γνώμονα το συμφέρον των πολλών, χωρίς διακρίσεις, για το καλό της πατρίδας μας».

Τέλος η Έλενα Κουντουρά υπογραμμίζει ότι «ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πρωθυπουργός που έβγαλε την Ελλάδα από το σκοτάδι και την έφερε στο φως» και υποστηρίζει ότι «ο ελληνικός λαός δεν πιστεύει τις κενές υποσχέσεις της αντιπολίτευσης που χρησιμοποιεί απειλές, χαρακτηρισμούς, συκοφαντίες, σκανδαλολογία και κατασκευάζει τα πιο απίθανα fake news προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο του, αλλά και δεν διστάζει να υπονομεύσει το εθνικό συμφέρον και την ίδια την πατρίδα».ΣΧΟΛΙΑ