ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με καυστικό και ειρωνικό ύφος αντέδρασε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γ. Κουμουτσάκος, στις δηλώσεις Κοτζιά «ότι πέρασαν οι εποχές που διπλωματία ήταν να κάνεις την κότα».
Συγκεκριμένα, ο κ. Κουμουτσάκος έγραψε στο twitter: «Όλοι οι προηγούμενοι κότες», είπε, με διαπεραστική ματιά, στον καθρέφτη του ο πανίσχυρος Υπουργός της “Αποικίας Χρέους”. Ατρόμητος καβαλάρης εκείνος με πύρινη ρομφαία που έτρεμε όλη η υφήλιος. Ένα τρανταχτό γέλιο ακούστηκε από την Ανατολή… Τίτλοι τέλους. Καλές διακοπές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Ρωσία να μην ασεβεί επειδή νιώθει πιο ισχυρή έναντι της Ελλάδας διαμηνύει ο Κοτζιάς
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοτζιάς για Ρωσία: Η εποχή που θεωρούνταν διπλωματία το να κάνεις την κότα πέρασε (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανεπίσημες πηγές του ΥΠΕΞ για επίθεση Ρουβίκωνα: Αποτέλεσμα της ανεύθυνης ακροδεξιάς ρητορικής (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: «Η Μόσχα θα ενεργήσει με υπευθυνότητα μετά την εκπνοή της συνθήκης New START»
- Κόντρα στον Τραμπ οι NYT: Απροσδόκητα έσοδα $802 εκατ. και 450.000 νέοι ψηφιακοί συνδρομητές
- Τραγωδία στη Χίο: Η Τουρκία αμφισβητεί με ΝΟΤΑΜ τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στην περιοχή – Πώς απάντησε η Ελλάδα
- Τραμπ: Ο Πούτιν τήρησε τον λόγο του για την εκεχειρία μιας εβδομάδας με την Ουκρανία

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.