• Πολιτική

    Κούλογλου: Μπορεί με σύνθημα «εμπρός για τένις λαϊκά», να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ασπρόπυργο;

    • NewsRoom
    Στέλιος Κούλογλου

    Στέλιος Κούλογλου, ανεξάρτητος ευρωβουλευτής


    Μπορεί με σύνθημα «Εμπρός για τένις λαϊκά», να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ασπρόπυργο; διερωτάται για τον Στέφανο Κασσελάκη ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέλιος Κούλογλου.

    Αιχμές για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη αφήνει σε άρθρο του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέλιος Κούλογλου, με τίτλο «Kasselakis for president».

    «Η αριστερά πρέπει λοιπόν να ξαναβρεί τις ρίζες της, να απευθυνθεί στα κοινωνικά στρώματα από τα οποία ξεκίνησε και να επανασυνδεθεί μαζί τους». «Αυτό δεν σημαίνει εγκατάλειψη της νέας εκλογικής της πελατείας (νέοι, διανοούμενοι, υπάλληλοι, κοινότητες όπως η ΛΟΑΤΚΙ), αλλά γενναίο αναπροσανατολισμό της δράσης της, με ότι αυτό συνεπάγεται για τα πιστεύω της ηγεσίας της» τονίζει με νόημα σε άρθρο του στο tvxs, ο κ. Κούλογλου.

    «Από αυτήν την άποψη, η υποψηφιότητα του συμπαθούς κ. Κασσελάκη, που συμπαθούσε πολύ και τον κ. Μητσοτάκη, βρίσκεται στους αντίποδες από αυτά που πρέπει να γίνουν, αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ανακάμψει: είναι εφοπλιστής, έμαθε τον καπιταλισμό στη Goldman Sachs, ανήκει σε μια σεβαστή αλλά μειοψηφική κοινότητα, συμβολίζει τα ανερχόμενα, ευκατάστατα κοινωνικά στρώματα των πόλεων και απευθύνεται σε αυτά» επισημαίνει ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

    Και προσθέτει:

    «Όπως είπε σε μια συνέντευξη του: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με σαλόνια και τα τένις κλαμπ! Και εγώ εκεί μεγάλωσα για ένα διάστημα της ζωής μου. Αλλά εγώ θέλω να υπάρχουν τα σαλόνια και τα τένις κλαμπ και στο Κερατσίνι, όχι μόνο στην Εκάλη». Μπορεί με σύνθημα «Εμπρός για τένις λαϊκά», να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ασπρόπυργο;»

    Διαβάστε επίσης:

    Παππάς: Νομίζω μπορούν να υπάρξουν πρόνοιες ώστε να ψηφίσουν και οι φίλοι

    «Παπανικολάου»: Παραδόθηκε και είναι έτοιμη να λειτουργήσει η Πνευμονολογική Κλινική

    Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Αποτέλεσμα συνεκτικής οικονομικής πολιτικής η πρόοδος που επιτεύχθηκε



    ΣΧΟΛΙΑ