ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρόσφατη συμφωνία για τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους είναι «καλοδεχούμενη αλλά δεν συγκρίνεται με την αντίστοιχη διευθέτηση του χρέους -μειωση- που έγινε το 2012 με το PSI», δηλώνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξή του στην εφ. “Έθνος της Κυριακής”. Και αναφέρει ότι η συμφωνία αυτή «δεν δικαιολογεί τους πανηγυρισμούς του κ. Τσίπρα διότι είναι επώδυνη για τους Έλληνες πολίτες», ενώ , επιπλέον, «δείχνει ότι ακόμα δεν έχει αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία, όπως μαρτυρά, ούτως ή άλλως, η συνεχιζόμενη παρουσία των capital controls» αλλά και το «υπογραμμίζει και η πρόβλεψη για το “μαξιλάρι” ρευστότητας, εκτός από τον ESM για να καλύψει τις χρηματοδοτικές μας ανάγκες». «Ουσιαστικά η Ελλάδα μπαίνει σε μια γυάλα μέχρι το 2021» αναφέρει χαρακτηριστικά, ο κ. Χατζηδάκης επαναλαμβάνοντας τη θέση της ΝΔ ότι «πρόκειται για 4ο Μνημόνιο».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πώς η τεχνολογία «κλειδώνει» την πρόληψη στα παιδιά – Το σχέδιο για το Doom Scrolling και τη «φτώχεια της περιόδου»
- Metlen: Μέχρι το τέλος του 2026 έτοιμες και οι έξι μοναδες στο Βόλο
- Ψηλά την ατζέντα η διαστημική στρατηγική – Εκτοξεύονται νέοι δορυφόροι, εντείνονται οι επενδύσεις
- Πλαίσιο: Νέα επένδυση 68 εκατ. ευρώ στα πρότυπα της Amazon
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.