• Πολιτική

    Κώστας Βλάσσης: Σημαντικές επαφές με το ελληνικό επιχειρηματικό λόμπι της Βουλγαρίας – Κατ’ ιδίαν συνομιλίες του ΥΦΥΠΕΞ

    • NewsRoom

    Από τις επαφές του κ. Βλάσση στην Βουλγαρία


    Η επίσκεψη και οι κομβικές συναντήσεις του υφυπουργού Εξωτερικών, Κώστα Βλάσση, στην Βουλγαρία.

    Ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κώστας Βλάσης βρέθηκε στη Βουλγαρία όπου είχε ένα σημαντικό κύκλο επαφών με τους αποδήμους που διαβιούν εκεί.

    Το πρόγραμμα του υφυπουργού ήταν διαμορφωμένο ώστε να συνομιλήσει με όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες που διαμένουν στη χώρα.

    Μαθητές, φοιτητές, πανεπιστημιακοί, πολιτιστικοί σύλλογοι, καθώς και εκπρόσωποι της Εκκλησίας ήταν κάποιες από τις επαφές του στην Βουλγαρία.

    Σημαντική θέση στο πρόγραμμα αυτό κατείχαν τα ραντεβού του με Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται επιτυχώς στη Βουλγαρία.

    Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι το Ελληνικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο παρέθεσε δείπνο προς τιμήν του κ. Βλάσση, θέλοντας να καλλιεργηθεί μία πιο ουσιαστική σχέση επικοινωνίας.

    Ο κ. Κώστας Βλάσης έχοντας χτίσει με αυτό τον τρόπο ένα σημαντικό κύκλο επαφών αποτελεί συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους Έλληνες επιχειρηματίες της Βουλγαρίας με τον έτερο υφυπουργό Εξωτερικών  κ. Κώστα Φραγκογιάννη, αρμόδιο για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια, με τον οποίο έχει αγαστή συνεργασία.  

    Διαβάστε ακόμη:

    Μητσοτάκης: Διευκολύνσεις σε πλήρως εμβολιασμένους όταν όλοι θα έχουν πρόσβαση σε εμβόλιο

    Mytilineos: Ανέλαβε κατασκευή φωτοβολταϊκού της Total Eren στο Ουζμπεκιστάν

    «Φρένο» στα σενάρια για ανασχηματισμό

     



    ΣΧΟΛΙΑ