• Πολιτική

    Αχιλλέας Μπέος: Η κόρη του τον κατηγορεί – «Ο πατέρας μου είναι ομοφοβικός»

    • NewsRoom
    Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου

    Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου


    H κόρη του Αχιλλέα Μπέου, που ζει στην Αμερική, έκανε δηλώσεις για τον πατέρα της που θα συζητηθούν. Σε συνομιλία που είχε με το μοντέλο Τζεφ Μοντάνα, η 39χρονη κόρη του δημάρχου του Βόλου (ο οποίος έχει 4 κόρες) αναφέρει μεταξύ άλλων:

    «Είναι ομοφοβικός, μποορεί να μιλήσει με κάποιον που είναι γκέι, αλλά είναι ομοφοβικός» συνέχισε και πρόσθεσε ότι «με τρομάζει (σ.σ. ο Αχιλλέας Μπέος). Δεν πιστεύω αυτά που πιστεύει, δεν είμαστε ίδιοι άνθρωποι».

    @tzefmontana

    Σήμερα Είχα την τιμή να με εμπιστευτεί η Εve Beos, Κόρη του Αχιλλέα Μπέου η οποία θέλησε να δείξει την στήριξη της σε όλ@ μας ! Θα δανειστώ τα λόγια της Ελενας Ακρίτα που είπε «μια μέρα μετά την Πορεία “Παραγωγής ΛΟΑΤΚΙ” όλοι μαζί κόντρα στον ρατσιστικό οχετό, κόντρα στην ομοφοβική ρητορική, κόντρα στην “κανονικότητα” του τρομου. Ορατότητα, συμπερίληψη, αγάπη για ολους, γάμος και οικογένεια για όσα ζευγάρια το επιθυμουν! Η κοινωνία αυτή θα αλλάξει. Εμείς θα την αλλάξουμε. Για να μάς χωράει όλ@.» Ευχαριστούμε Eve για το φώς σου και την πανέμορφη κουβέντα που κάναμε 🌸🏳️‍🌈💕

    ♬ original sound – Tzef Montana

    @tzefmontana

    ♬ original sound – Tzef Montana

    Η Eve Beos αναφέρεται και στη σχέση της με τον πατέρα της τονίζοντας ότι δεν είναι εύκολος άνθρωπος, τον αγαπάει αλλά δεν μπορεί να ζήσει μαζί του.

    «Ελειπε από τη ζωή μου για 39χρονια». «Δεν είναι ότι δεν τον αγαπάω, δεν θέλω, όμως, να ζω κοντά του» τονίζει.

    «Οταν μιλούσα και έλεγα κάτι που δεν του άρεσε, δεν μίλαγε και έκανε ότι δεν υπήρχα» αναφέρει.

    «Έχω καταλάβει ποιος είναι, είμαι καλά. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία 10 χρόνια. Λυπάμαι την οικογένεια που είναι δίπλα του τώρα, γι’ αυτούς λυπάμαι, όχι για αυτόν. Αυτός θα κάνει ό,τι έκανε πάντα. Με τον πατέρα μου δεν μιλάμε, δεν υπάρχει επικοινωνία. Τον αγαπάω και θέλω να είναι καλά. Αυτό μόνο» εξομολογήθηκε η Eve Μπέου.

     

    Η κόρη του Αχιλλέα Μπέου με την Τζεφ Μοντάνα
    Η κόρη του Αχιλλέα Μπέου με την Τζεφ Μοντάνα

    «Με τον πατέρα μου δεν μιλάμε, δεν μπορώ να επικοινωνήσω, τον αγαπάω, θέλω να είναι καλά αλλά δεν μπορώ να μιλήσω μαζί του» πρόσθεσε η δεύτερη κόρη του Αχιλλέα Μπέου εξηγώντας ότι ως παιδί «τον είχα ανάγκη ψυχικά και δεν μου πρόσφερε τίποτα από αυτό».

    «Αν δεν είσαι καλά, μην φέρεις παιδιά στον κόσμο. Αν δεν μπορείς να τους δώσεις αυτά που χρειάζεται ο εσωτερικός τους κόσμος μην τα φέρεις τα παιδιά στη ζωή. Θα έπρεπε να υπάρχει ψυχανάλυση για να μπορεί να γίνει κάποιος γονιός» πρόσθεσε η κόρη του Αχιλλέα Μπέου.

     

    @tzefmontana

    ♬ original sound – Tzef Montana

     

    @tzefmontana

    ♬ original sound – Tzef Montana

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αργυρώ Μπέου, η μεγάλη κόρη του δημάρχου Βόλου, είχε μιλήσει στην εφημερίδα «ON time», επισημαίνοντας πως δεν είναι ομοφοβικός, σεξιστής ή φασίστας.

    «Εγώ θέλω να κρατάω μια αμέτοχη στάση σε όλη την κριτική που ασκούν στον πατέρα μου, διότι εγώ ξέρω ποιος είναι ο Αχιλλέας Μπέος. Ξέρω την ψυχή του, ξέρω τον εσωτερικό του κόσμο και ξέρω τι έχει προσφέρει στην οικογένειά μας αλλά και στην πόλη του», είχε πει η Αργυρώ Μπέου.

    «Ξέρω ότι ο πατέρας μου είναι ένας αυθόρμητος άνθρωπος, με ελεύθερη έκφραση λόγου. Ούτε είναι ομοφοβικός, ούτε είναι σεξιστής, ούτε φασίστας, ίσα-ίσα ο παππούς μας, ο Νίκος, ήταν μέλος του ΚΚΕ. Απλά, με τον τρόπο που εκφράζεται πολλές φορές έχει την τάση να παρεξηγείται. Δεν θέλω να επεκταθώ στο θέμα.

    Βάζουμε μια τελεία σε αυτό το κομμάτι και θα προτιμήσω να μείνω στις πράξεις και στα έργα του πατέρα μου, όσο και σε αυτά που έχει κάνει πίσω από τις κάμερες, γιατί δεν τα διαφημίζει κανένας, αλλά ούτε κι εκείνος», ανέφερε η Αργυρώ Μπέου.

     

    Διαβάστε επίσης:

     

    Αχιλλέας Μπέος: Νέο παραλήρημα – Δεν θα παράγουμε Κασσελάκηδες στην πατρίδα μου



    ΣΧΟΛΙΑ