• Top Stories

    Κορδέλες σε εργοτάξια κόβει ο Τσίπρας – Ο «κακός» Σπίρτζης

    • NewsRoom

    Ο Αλέξης Τσίπρας στην Κρήτη


    Πολλούς σκοπούς εξυπηρετεί το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Κρήτη, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το Μεγάλο Σάββατο. Εκτός από ξεκούραση προσέφερε πλήρη στήριξη στον Παύλο Πολάκη εν όψει της πρότασης μομφής που θα καταθέσει η ΝΔ, αλλά και μια ευκαιρία στον πρωθυπουργό να κάνει μια προεκλογική… γύρα σε υπό κατασκευή έργα.

    «Η περιοδεία μας στην Κρήτη ξεκίνησε με την επιθεώρηση του έργου στο δρόμο Ηρακλείου – Μεσαράς. Ένα σημαντικό έργο υποδομής που ολοκληρώνεται και που περιμένει με ανυπομονησία όλη η Κρήτη και κυρίως οι κάτοικοι της Μεσαράς» αναρτήθηκε στον λογαριασμό του πρωθυπουργού στο twitter.

    Μετά την ολιγοήμερη διακοπή τις ημέρες του Πάσχα, την Τρίτη συναντήθηκε δημοσίως με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη σε παραθαλάσσια ταβέρνα στην περιοχή Ροδάκινο στο νότιο Ρέθυμνο. Σε μικρή απόσταση από την περιοχή που γευμάτισαν οι κ.κ. Τσίπρας και Πολάκης βρίσκεται ο Αργουλές όπου έχει σπίτι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

    Σήμερα, Πέμπτη, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το εργοτάξιο στον δρόμο Αγία Βαρβάρα – Απομαρμάς, συνοδευόμενος από τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τους βουλευτές Σωκράτη Βαρδάκη, Γιάννη Μιχελογιαννάκη και Νίκο Ηγουμενίδη και τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρο Δανέλλη.

    Από το κυβερνητικό κλιμάκιο απουσίαζε τόσο ο Παύλος Πολάκης όσο και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός. Ο κ. Ξανθός, που εκλέγεται στο νομό Ρεθύμνου, απουσίαζε και από την συνάντηση των κ.κ. Τσίπρα και Πολάκη.

    Τσίπρας: Πώς το παρέδωσε αυτός ο κακός υπουργός;

    «Γιατί αυτά τα 18 χιλιόμετρα καθυστέρησαν τόσα χρόνια, πώς γίνεται με έναν μαγικό τρόπο αυτή η κυβέρνηση και αυτός ο κακός υπουργός να το παρέδωσαν;» δήλωσε ο πρωθυπουργός από το εργοτάξιο στη Μεσαρά, κάνοντας χιουμοριστική αναφορά στον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη.

     «Η περιοδεία μας στην Κρήτη ξεκίνησε με την επιθεώρηση του έργου στο δρόμο Ηρακλείου-Μεσαράς. Ένα σημαντικό έργο υποδομής που ολοκληρώνεται και που περιμένει με ανυπομονησία όλη η Κρήτη και κυρίως οι κάτοικοι της Μεσαράς», είπε ο κ. Τσίπρας.

    Οι εργασίες για την κατασκευή του δρόμου, στο τμήμα από την Αγία Βαρβάρα έως τον Απομαρμά που ξεκίνησαν το 2016, βαδίζουν προς την ολοκλήρωσή τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Την Δευτέρα η πρόταση μομφής της ΝΔ κατά του… «αψύ» Πολάκη μετά τις διακοπές με τον Τσίπρα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιδού ο VIP αριστερός: Τσιφλίκι του Πολάκη η πίστα του αεροδρομίου στα Χανιά! (9 φωτό)



    ΣΧΟΛΙΑ