• Most Popular

    Χαμός στο Twitter για την αποφυλάκιση Φλώρου

    • NewsRoom
    Φλώρος

    Άρης Φλώρος


    Σάλος έχει ξεσπάσει και στο Twitter για την υπό όρους αποφυλάκιση του 39χρονου  επιχειρηματία Άρη Φλώρου, που είχε καταδικαστεί το 2017 σε κάθειρξη 21 ετών για εμπλοκή στην υπόθεση Energa – Hellas Power. Το #Φλώρο είναι πρώτο trend το πρωί της Δευτέρας.

    Η υπόθεση πήρε νέες διαστάσεις μετά την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ο οποίος χαρακτήριζε «λαμόγια» εκείνους που υπέγραψαν τη γνωμάτευση για το ποσοστό αναπηρίας του επιχειρηματία.

    «Αυτά τα λαμόγια που έδωσαν τέτοιες γνωματεύσεις σε εναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ ,39 ετών για να του αθροίσουν ποσοστό αναπηρίας 70% θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ !!!!!» γράφει ο υπουργός.

    Απάντηση στον κ. Πολάκη έδωσε με ανακοίνωση η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, στην οποία γίνεται λόγος για αθεμελίωτες κατηγορίες σε βάρος των μελών του Δικαστικού Συμβουλίου. «Δεν είχαμε καμία άλλη δυνατότητα παρά να εφαρμόσουμε το νόμο» λένε οι δικαστές, ζητώντας από όσους ασκούν κριτική να στρέψουν τα βέλη τους στη νομοθετική εξουσία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αιχμηρή απάντηση των δικαστών στην κυβέρνηση: Ο Φλώρος αποφυλακίστηκε με δικό σας νόμο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το δημοσιοποίησε ο Πολάκης: Σάλος στα social media απο το έγγραφο του ΚΕΠΑ που κρίνει ότι ο Άρης Φλώρος της Energa είναι ανάπηρος



    ΣΧΟΛΙΑ