ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζεται η σύγκρουση μεταξύ της κας Κωνσταντοπούλου και της κας Λιάνας Κανέλλη αλλά και του ΚΚΕ με κατηγορίες για σεξιστικά σχόλια αλλά και για τη στάση του κόμματος στην υπόθεση των Τεμπών.
Η κα Κωνσταντοπούλου έχει πει ότι θα καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά της κας Κανέλλη.
Η Λιάνα «Κανέλλη έκανε καριέρα στη χούντα. Είναι ένα πρόσωπο που δε δικαιούται να μιλάει. Η Κανέλλη από τη βίλα της έρχεται κάθε έξι μήνες στη Βουλή. Δε δικαιούται να συκοφαντεί ένα άλλο πρόσωπο», τόνισε η κυρία Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά 90,1».
Παράλληλα, η κυρία Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε το ΚΚΕ για τη στάση του στην υπόθεση των Τεμπών.
«Από τις αρχές του 2023 να σταματήσουν τις σεξιστικές εκδηλώσεις στη Βουλή δεν έκαναν τίποτα. Τώρα έχουμε το ΚΚΕ. Τώρα γίνεται μια τεράστια ευθύνη από τους συγγενείς. Το ΚΚΕ έχει ευθύνες στη συγκάλυψη. Θεωρώ ότι κάποιοι βολεμένοι προσφέρουν μια μεγάλη υπηρεσία στο σύστημα. Τι στάση ιδιοκτησίας είναι αυτή για τους αγώνες;», είπε.
Η κυρία Κωνσταντοπούλου άφησε αιχμές και για την παρουσία του ΚΚΕ στην κοινοβουλευτική διαδικασία. «Σε όλη μου την πορεία -τη δημόσια που είναι ανοιχτή- τα έδρανα του ΚΚΕ είναι μονίμως άδεια. Η δική μου αγωνιστική προσέγγιση δεν αλλάζει. Εάν αυτό βρίσκει ανταπόκριση στην κοινωνία, είναι γιατί διψάει για δικαιοσύνη», επισήμανε.
Αναφορικά με το ενδεχόμενο συνεργασιών στο κοινοβούλιο, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας είπε: «Μήνες καλώ τους αρχηγούς να έχουμε συνεργασία. Πλην Σπαρτιατών. Κοινές πρωτοβουλίες με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Σωκράτη Φάμελλο».
Πώς ξεκίνησε η πολιτική κόντρα
Η κόντρα της κυρίας Κωνσταντοπούλου με την κυρία Κανέλλη κλιμακώθηκε την περασμένη εβδομάδα, με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας να ανακοινώνει ότι θα καταθέσει μήνυση και αγωγή εις βάρος της βουλευτού του ΚΚΕ.
Αφορμή για τις δικαστικές ενέργειες φαίνεται ότι είναι δήλωση της κυρίας Κανέλλη που ανέφερε ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως πρόεδρος της Βουλής, είχε παρέμβει στον εισαγγελέα για να βγει ο Κασιδιάρης από τη φυλακή και να μιλήσει στην Ολομέλεια.
«Καταθέτω μήνυση και αγωγή εναντίον της Λιάνας Κανέλλη για τα ψέματα που συστηματικά εκτοξεύει εναντίον μου, για τις υπηρεσίες λιβέλου που προσφέρει με άγρια μανία στο σύστημα καθημερινά, για να δώσει εύκολη τροφή αναπαραγωγής χυδαιολογιών της, όπως τις επεξεργάζεται μέσα στη βολή της βίλας της», είχε πει στην ανακοίνωσή της, καλώντας τη βουλευτή του ΚΚΕ να δεχθεί την άρση της ασυλίας της.
Είχε προηγηθεί η αντιπαράθεση της κυρίας Κωνσταντοπούλου με τον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιώργο Λαμπρούλη, ενώ η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας έκανε ανάρτηση βίντεο κατά του ΚΚΕ.
Διαβάστε επίσης:
Στο ΠΑΣΟΚ και επίσημα η Ράνια Θρασκιά – Τι ανακοινώθηκε
ΕΚΤ: Ακόμη πιο χαμηλά επιτόκια το 2026 προβλέπουν οι οικονομολόγοι της Ευρωζώνης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Reuters: Συνάντηση ανώτατων στρατιωτικών αξιωματούχων ΗΠΑ και Ισραήλ στο Πεντάγωνο, εν μέσω εντάσεων με το Ιράν
- Δράμα: Ολοκληρώθηκε με ασφάλεια ο απεγκλωβισμός των επισκεπτών στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού
- ΗΠΑ: Πάνω από 1.200 νέες ακυρώσεις πτήσεων λόγω της χειμερινής καταιγίδας
- Μινεσότα: Μετά από 10 μέρες κράτησης επέστρεψε στο σπίτι του το 5χρονο αγόρι που κρατούταν από την ICE
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.