ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με πρωτοβουλία της κυβέρνησης και φέτος, όπως κάθε χρόνο, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση στη Βουλή, τον Σεπτέμβριο, αφού θα έχει περάσει η ένταση και η πίεση από τις πυρκαγιές του Αυγούστου, και η αντιπυρική περίοδος θα βαίνει προς το τέλος της, ώστε να γίνει και ο σχετικός απολογισμός, όπως ενημερώνουν χαρακτηριστικά κυβερνητικές πηγές.
Τα ίδια πρόσωπα διευκρινίζουν με νόημα ότι η συζήτηση θα γίνει επί τη βάσει στοιχείων και πραγματικών δεδομένων και όχι με πολιτικά τσιτάτα.
Διαβάστε επίσης:
Κασσελάκης για πυρκαγιές: Παντελώς αναποτελεσματικός συντονισμός
ΠΑΣΟΚ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τις πυρκαγιές ζητά ο Ανδρουλάκης
Τουρκία: Σήμερα η συνάντηση Μαχμούντ Αμπάς και Ερντογάν – Αύριο θα μιλήσει στην Εθνοσυνέλευση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- SirecEnergy: Επενδυτικό κρεσέντο άνω των 10 εκατ. ευρώ στην ηλεκτροκίνηση μέσω του ZAP Taxi Club
- Οι αγορές προεξοφλούν συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν
- Ολη η αλήθεια για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Παναθηναϊκό: Η παρουσία του στη Λεωφόρο, οι τεράστιες επενδύσεις, τα χαμένα σχέδια για γήπεδο
- Χανταϊός: Ο καθηγητής Αποστολος Βανταράκης απαντά σε 6 ερωτήσεις για το νέο ιό που προκαλεί ανησυχία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.