ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τεράστια επιτυχία, «που δεν έγινε τυχαία και από μόνη της», χαρακτηρίζουν κυβερνητικές πηγές την ένταξη της Ελλάδας στα 750 δισ. ευρώ και στο καθεστώς QE (quantitative easing ή ποσοτική χαλάρωση) της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, που αποκλιμακώνει το κόστος δανεισμού της χώρας και εξασφαλίζει μεγάλη ρευστότητα στην πραγματική οικονομία.
Οι ίδιες πηγές σχολίαζαν πως είναι «τεράστια προσωπική επιτυχία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη», καθώς έγινε έπειτα από τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο ίδιος χθες το πρωί με την επικεφαλής της ΕΚΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.
«Κάτι που δεν μπόρεσαν να κάνουν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλ.Τσίπρας επί 4,5 χρόνια» ανέφεραν χαρακτηριστικά.
Ενήμεροι για το τηλεφώνημα ήταν μόνο ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας και ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alibaba: Διαζύγιο μετά από 30 χρόνια για τον Τζο Τσάι και την Κλάρα Γου Τσάι – Πώς θα μοιράσουν την περιουσία
- Φωτιές: 11 συλλήψεις για πυρκαγιές σε Αργολίδα, Ηλεία, Σέρρες, Αττική και Λέσβο
- Μάχη με τις φλόγες στην Αττικοβοιωτία: Στον Κιθαιρώνα το κρίσιμο μέτωπο από το Πόρτο Γερμενό, εκκενώσεις προς Μέγαρα – Μαίνονται οι φωτιές σε Φωκίδα και Φθιώτιδα (βίντεο)
- Ισραήλ: Ανακοίνωσε ότι σκότωσε αρκετά μέλη της Χεζμπολάχ παρά την εκεχειρία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.