• Πολιτική

    Κυβερνητικές πηγές: Αυτοί που κατηγορούν την κυβέρνηση, 4,5 χρόνια που ήταν στην εξουσία δεν έφεραν τίποτα

    • NewsRoom
    μαξιμου


    Σχόλια επί των όσων ανέφερε σε συνέντευξή του ο Στέφανος Κασσελάκης, για το ζήτημα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και τη στάση της κυβέρνησης, έκαναν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου.

    Ειδικότερα, κυβερνητικά στελέχη σχολιάζουν πως ο πρωθυπουργός είναι αυτός που πήρε την πρωτοβουλία για το ζήτημα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, αυτός που εισηγείται το νομοσχέδιο και πως ζητά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ να το υπερψηφίσει.

    Εξηγούν ότι ουδέποτε ο πρωθυπουργός ενθάρρυνε τους βουλευτές να απέχουν, αλλά ζήτησε την υπερψήφιση του νομοσχεδίου.  Αντίθετα, πρότεινε την αποχή ως μια καλύτερη διέξοδος από την καταψήφιση του νομοσχεδίου.

    Τα ίδια στελέχη αναφέρουν ότι ο κ. Μητσοτάκης για τους υπουργούς είπε για αυξημένη θεσμική υποχρέωση λόγω συλλογικών αποφάσεων του υπουργικού συμβουλίου.

    Επίσης συμπληρώνουν ότι αυτοί που κατηγορούν την κυβέρνηση, 4,5 χρόνια που ήταν στην εξουσία δεν έφεραν τίποτα από όσα μετά θυμήθηκαν.

    Ως προς την ψηφοφορία τα κυβερνητικά στελέχη σημειώνουν ότι τηρούν μια παράδοση της ΝΔ μη επιβολής πειθαρχίας σε θέματα δικαιωμάτων αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξιολογείται η στάση του καθενός.

    Διαβάστε επίσης

    Kασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια – Θα επιβληθεί κομματική πειθαρχία

    Ξαφνικός πόλεμος Ανδρουλάκη με Κασσελάκη: «Είναι Πολάκης made in USA»

    Μάτι: «Ξέραμε για νεκρούς στη συνέντευξη τύπου με τον Τσίπρα» – Ομολογία του πρώην αρχηγού της Πυροσβεστικής



    ΣΧΟΛΙΑ