ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για τη Δευτέρα 31 Ιουλίου έχει επαναπρογραμματιστεί η επίσκεψη στην Κύπρο του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κυριάκου Μητσοτάκη, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.
Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου και ερωτηθείς από δημοσιογράφους, ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε ότι, μέχρι στιγμής έχει επαπρογραμματιστεί η επίσκεψη για τη Δευτέρα, 31 Ιουλίου «και αναμένουμε να υπάρξει σχετική ανακοίνωση εάν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες γιατί η Ελλάδα, δυστυχώς ακόμη δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές».
Ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι η ενημέρωση που έχουν είναι το πρόγραμμα του Έλληνα Πρωθυπουργού θα κινηθεί στο ίδιο ακριβώς πλαίσιο όπως ήταν προγραμματισμένο για χθες, Τρίτη.
Υπενθυμίζεται ότι αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για χθες επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Ελλάδας στην Κύπρο, λόγω της πτώσης, την Τρίτη, πυροσβεστικού αεροσκάφους Canadair στην Κάρυστο.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Παύλος Μαρινάκης: 177 πυρκαγιές τα τελευταία τρία 24ωρα
Μητσοτάκης σε ΠτΔ: Ο πέλεκυς της δικαιοσύνης θα είναι αμείλικτος σε όσους βάζουν φωτιές από δόλο
Πτώση Canadair: Η Βουλή υιοθετεί το αγέννητο παιδί του αδικοχαμένου Χρήστου Μουλά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βαλεντίνα Μπαρτολίνι: «Η φλόγα σε καλεί να σκεφτείς»
- Γιατί έφτασε κοντά στο… κραχ η μπασκετική Μονακό! Φεύγει ο ζάπλουτος Φεντορίτσεφ, παρεμβαίνει το Πριγκιπάτο
- Νευρικότητα στις αγορές πετρελαίου, καθώς ο Τραμπ «χτίζει» πολεμικό κλίμα εναντίον του Ιράν
- Από τον Νίξον στον Κάρτερ – και στον Τραμπ: Έρχεται η τρίτη κρίση του δολαρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.