ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), στο Νταβός της Ελβετίας θα συμμετάσχει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Συγκεκριμένα, στις 18:00 ώρα Ελλάδας, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του επενδυτικού ταμείου Mubadala, Khaldoon Khalifa Al Mubarak.
Στις 19:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον ιδρυτή και Διευθυντή Επενδύσεων του επενδυτικού φορέα Bridgewater Associates, Ray Dalio.
Στις 19:30 ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Jigsaw, Jared Cohen.
Στις 20:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον Εκτελεστικό Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας μεταφοράς και αποθήκευσης πρώτων υλών Trafigura, Jeremy Weir.
Στις 21:00 ο Πρωθυπουργός θα συμμετάσχει και θα κάνει μία από τις τρεις εισαγωγικές τοποθετήσεις, μαζί με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Christine Lagarde και τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Pedro Sánchez, σε δείπνο με αντικείμενο τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη και τον παγκόσμιο ρόλο της Ε.Ε. μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Διαβάστε επίσης:
Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος εξελέγη πρώτος στη νέα Κ.Π.Ε του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
Συνάντηση Δένδια-Χάκα: Zήτημα Τσάμηδων έθεσε η Υπ. Εξωτερικών της Αλβανίας
Μητσοτάκης: Οι δημοκρατίες απειλούνται από σειρήνες που προσφέρουν εύκολες λύσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Στα 77 δολάρια υποχώρησε το Brent, με πτώση 2,3%
- Τραμπ: Μιλάμε με το Ιράν, θα δούμε τι θα γίνει – Είναι δύσκολο να σταματήσεις κάποιον
- Οι Ευρωπαίοι προτρέπουν το Ιράν να διαπραγματευτεί – Να σταματήσουν οι επιθέσεις θέλει η Τεχεράνη
- ΗΠΑ: Εφετείο επιτρέπει στον Τραμπ να χρησιμοποιήσει προς το παρόν την Εθνοφρουρά στο Λος Άντζελες
