ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την απόφαση της κυβέρνησης να είναι το φιλοδώρημα, που καταβάλλεται μέσω ηλεκτρονικών πληρωμών, αφορολόγητο έως τα 300 ευρώ ανά εργαζόμενο τονίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω ανάρτησης του στο Tik Tok.
Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε παντελώς ανακριβή τη φημολογία ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να φορολογήσει το φιλοδώρημα και διευκρινίζει πως μέχρι τη σήμερον φορολογείται το φιλοδώρημα που καταβάλλεται μέσω ηλεκτρονικών πληρωμών.
@kyriakosmitsotakis_ Ολη η αλήθεια για τα φιλοδωρήματα!
Διαβάστε επίσης:
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα υπερτουρισμού – Δείτε Live την συζήτηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.