ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ανάρτηση στο twitter, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, χαιρέτισε την πρόταση της Κομισιόν για το πακέτο βοήθειας ύψους 750 δισ. ευρώ.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την εξής ανάρτηση στο twitter για την πρόταση της Κομισιόν για το Ταμείο Ανάκαμψης: «Καλωσορίζουμε την τολμηρή πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για ένα πακέτο 750 δισ. ευρώ, κυρίως με τη μορφή επιχορηγήσεων μέσω κοινής έκδοσης χρέους. Ο πήχης έχει τοποθετηθεί ψηλά. Τώρα εξαρτάται από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων».
We welcome the @EU_Commission's bold proposal for a package of €750 billion, mainly in the form of grants funded via joint debt issuance.
The bar has been set high. Now it’s up to the @EUCouncil to rise to the occasion. #NextGenerationEU
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) May 27, 2020
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κώστας Καραμανλής για ΟΛΠ: Απόδειξη επιτυχίας η κινητικότητα για ανταγωνιστικά λιμάνια
- Motor Oil: Επενδύσεις 4 δισ. και η νέα στρατηγική με ορίζοντα το 2030
- Capital Clean Energy Carriers (Βαγγέλης Μαρινάκης): Πούλησε πλοίο κοντέινερ με κέρδος 4,4 εκατ. δολάρια
- Ebury: Σε δύσκολη θέση η Fed λόγω πληθωρισμού και shutdown