• Πολιτική

    Κυρ. Μητσοτάκης: Ψέμα τα περί «καθαρής εξόδου» για να χρυσώσουν τα μέτρα που έρχονται

    • NewsRoom

    Κυριάκος Μητσοτάκης


    Για τυπική λήξη του προγράμματος έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στους τομεάρχες του κόμματος. Όπως είπε «διατηρούνται στο ακέραιο οι σκληρές υποχρεώσεις που μας φόρτωσαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Καθαρή έξοδος δεν υπάρχει, είναι ένα βρώμικο ψέμα των κυβερνώντων».

    «Δημαγωγούν όταν μιλούν για το τέλος του προγράμματος. Πρόκειται μόνο για την τυπική λήξη του» είπε, τονίζοντας ότι ακόμη και μετά την ολοκλήρωσή του «διατηρούνται στο ακέραιο οι σκληρές υποχρεώσεις που μας φόρτωσαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» ανάφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

    «Καθαρή έξοδος δεν υπάρχει. Πρόκειται για άλλο ένα βρώμικο ψέμα των κυβερνώντων για να χρυσώσουν τα μέτρα που έρχονται» πρόσθεσε.

    «Ανίκανοι να χειριστούν τα ελληνοτουρκικά»

    Άσκησε παράλληλα δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την υπόθεση των δύο στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία, καταλογίζοντάς της «ανικανότητα».

    «Eίκοσι μέρες τώρα, οι δύο αξιωματικοί μας κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφάλειας στην Τουρκία. Στο παρελθόν τέτοια θέματα λύνονταν σε μερικές ώρες. Η κυβέρνηση αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι ανίκανη να χειριστεί τις σχέσεις μας με την Τουρκία».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς ο Μητσοτάκης κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις καλές σχέσεις Κατάρ – Τουρκίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας – Καμμένος: Ο Ερντογάν προελαύνει και αυτοί άδουν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τσίπρας-Καμμένος δίνουν 1,1 δισ. ευρώ για την αναβάθμιση των F-16



    ΣΧΟΛΙΑ