• Πολιτική

    Κύπρος: Επιτυχημένη η χειρουργική επέμβαση στον Νίκο Αναστασιάδη

    Αναστασιάδης Κύπρος

    Νίκος Αναστασιάδης, Πρόεδρος Κυπριακής Δημοκρατίας


    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε εκτάκτως το απόγευμα του Σαββάτου ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο πόδι.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από Κυπριακά ΜΜΕ υπεβλήθη σε μερική αρθροπλαστική ισχίου. Στο πλευρό του Κύπριου Προέδρου βρίσκεται η οικογένεια του, υπουργοί και αξιωματούχοι.

    Σε δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε: «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είχε σήμερα ατύχημα στη Λεμεσό, κατά το οποίο υπέστη υποκεφαλικό κάταγμα δεξιού μηρού. Η κατάσταση της υγείας του δε διατρέχει οποιονδήποτε κίνδυνο».

    Ο Κύπριος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Πρόδρομου, με ανάρτηση του στο Twitter ανέφερε πως η εγχείρηση στο πόδι του Προέδρου Αναστασιάδη πήγε καλά, έχει καλή διάθεση και θα μείνει λίγες μέρες στο νοσοκομείο.

    Ο κ. Αναστασιάδης δεν θα συμμετέχει στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της 30ης Ιουνίου για την ανάδειξη του νέου επικεφαλής της Κομισιόν, με τον Αλέξη Τσίπρα να αντιπροσωπεύει και την πλευρά της Κύπρου.



    ΣΧΟΛΙΑ