Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΚΙΝΑΛ: Ο Μιχάλης Κατρίνης επικρατέστερος για Πρόεδρος της ΚΟ – Φεύγει ο Κεγκέρογλου

Μιχάλης Κατρίνης

Μιχάλης Κατρίνης

Την Τρίτη το απόγευμα θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ, προκειμένου να εκλέξει τον πρόεδρό της, καθώς ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν είναι βουλευτής.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν αύριο, ωστόσο ασφαλείς πληροφορίες του mononews λένε ότι επικρατέστερος για πρόεδρος της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ είναι ο Μιχάλης Κατρίνης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα προχωρήσει στην αντικατάσταση του νυν Γραμματέα της ΚΟ, Βασίλη Κεγκέρογλου.

Οι σχέσεις των δυο ανδρών είναι πολύ κακές, ενώ προεκλογικά ο βουλευτής Ηρακλείου όχι απλώς στήριξε τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά και σύμφωνα με συνεργάτες του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ «έπαιξε και άσχημο ρόλο, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να κινδυνεύσει και αυτή ακόμα η ομαλή διεξαγωγή της προεκλογικής περιόδου».

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες περί αντικατάστασης του Βασίλη Κεγκέρογλου, είναι σαφές πως μπορεί να προταθεί για Γραμματέας της ΚΟ ακόμα και βουλευτής που δεν στήριξε προεκλογικά τον νέο αρχηγό, ώστε να πραγματοποιηθεί και ένα πρώτο εσωκομματικό άνοιγμα- προς την πλευρά του Ανδρέα Λοβέρδου.

Είναι άγνωστο εάν θα αξιοποιηθεί (και αν το θέλει βέβαια) σε κάποια θέση ο Χάρης Καστανίδης, για τον οποίο υπάρχει εκτίμηση στο επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη. Αλλά είναι βέβαιο ότι στον Ανδρέα Λοβέρδο θα προταθεί να παραμείνει τομεάρχης Εξωτερικών, εφόσον το επιθυμεί βεβαίως και ο ίδιος.

Στο κόμμα, οι όποιες κινήσεις θα γίνουν με τον καιρό, χωρίς να υπάρχει βιασύνη. Πάντως το θρίλερ με τον ή τη νέα εκπρόσωπο τύπου έχει ήδη ξεκινήσει με πολλά ονόματα να κυκλοφορούν.

Οι πληροφορίες του mononews.gr, θέλουν τελικά την θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας να αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Βλάχος.

Σύμβουλος Επικοινωνίας του Νίκου Ανδρουλάκη αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Τσόγκας, ενώ ο Νίκος Βοσδογάνης, ο πλέον κοντινός άνθρωπος της Φώφης Γεννηματά, παραμένει στην ενημέρωση στην Χαριλάου Τρικούπη. Ο Νίκος Σαλαγιάννης επίσης, παραμένει διευθυντής και υπεύθυνος οικονομικών της παράταξης.

Για την θέση του εκπροσώπου Τύπου, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναζήτησε γυναίκα, αλλά φαίνεται ότι τα σχέδια του δεν καρποφορούν. Ίδωμεν…

Διαβάστε επίσης

Ανδρουλάκης: Ο 42χρονος ευρωβουλευτής, πρώην Βενιζελικός και θαυμαστής του Σημίτη που αναλαμβάνει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Κεγκέρογλου: Οφείλουμε όλοι μαζί να διαφυλάξουμε την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για ενότητα