ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την αύξηση στις δηλωθείσες υπερωρίες στους κλάδους που εφαρμόζεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας, τονίζει η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως, επισημαίνοντας ότι η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας φέρνει διαφάνεια.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μόνο τον Μάρτιο σημειώθηκε 637% αύξηση στις δηλωθείσες υπερωρίες στον τουρισμό «και δεν είμαστε καν σεζόν», καθώς και αύξηση και σε άλλους κλάδους συγκριτικά με πέρυσι: 97% στο λιανεμπόριο, 81% στη βιομηχανία και 55% στην εστίαση.
«Για πρώτη φορά, καταγράφεται πόσο πραγματικά δουλεύει κάθε εργαζόμενος και πληρώνεται γι’ αυτό. Προστατεύουμε τους εργαζόμενους. Προστατεύουμε τον υγιή ανταγωνισμό. Προστατεύουμε την αγορά εργασίας» υπογραμμίζει η κ. Κεραμέως.
Η ψηφιακή κάρτα εργασίας φέρνει διαφάνεια!
Μόνο τον Μάρτιο:
637% αύξηση στις δηλωθείσες υπερωρίες στον τουρισμό – και δεν είμαστε καν σεζόν.Αύξηση και σε άλλους κλάδους συγκριτικά με πέρυσι:
97% στο λιανεμπόριο, 81% στη βιομηχανία, 55% στην εστίαση.Για πρώτη φορά,… pic.twitter.com/TllIPNKVSY
— Niki Kerameus (@nkerameus) May 12, 2025
Διαβάστε επίσης
Βρετανία: Διακοπή ρεύματος στο Μετρό του Λονδίνου, προβλήματα στις μεταφορές
Ταχιάος: Προτεραιότητα η παράδοση της επέκτασης του μετρό στην Καλαμαριά τον Φεβρουάριο του 2026
Helleniq Energy: Έως 25 Μαΐου οι αιτήσεις για υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κίνα: «Νίκη και δικαίωση» η συμφωνία με την ΗΠΑ – «Η αποφασιστική μας στάση ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική»
- Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας: Η Ρωσία ευθύνεται για την κατάρριψη του μαλαισιανού αεροσκάφους το 2014
- Γιάννης Κεφαλογιάννης: Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας και του αντίστοιχου Ιταλικού
- Hollywood: Καλεί τον Τραμπ σε παράταση των φορολογικών κινήτρων
