• Πολιτική

    Κεγκέρογλου: «Η προανακριτική δεν εκβιάζεται, δεν απειλείται, δεν τρομοκρατείται»

    • NewsRoom

    Βασίλης Κεγκέρογλου


    Συνεχίζονται οι υψηλοί τόνοι μεταξύ των κομμάτων στην Βουλή για τα πρόσωπα που θα αποτελέσουν μάρτυρες στην προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Αιτία αποτέλεσε η επιλογή του ΚΙΝΑΛ να ζητήσει την εξέταση του Παύλου Πολάκη και του Δημήτρη Τζανακόπουλου ως μάρτυρες στην υπόθεση με ταυτόχρονη εξαίρεση τους από την Επιτροπή στην οποία είχαν δηλωθεί ως μέλη.

    Η έντονη αντίδραση των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έφερε σήμερα την απάντηση του ΚΙΝΑΛ μέσω του γραμματέα ΚΟ του κόμματος Βασίλη Κεγκέρογλου.

    «Η προανακριτική Επιτροπή της Βουλής δεν εκβιάζεται, δεν απειλείται, δεν τρομοκρατείται», δήλωσε ο κ. Κεγκέρογλου και πρόσθεσε: «Θα διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη και αμερόληπτη θεσμική λειτουργία της. Ποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν γίνεται νομικά, θεσμικά και λογικά να είναι κάποιος ταυτοχρόνως, Εισαγγελέας και Μάρτυρας. Απλά προσπαθούν να αποφύγουν τη βάσανο της εξέτασής τους ως μάρτυρες. Αρνούνται να καταθέσουν. Φοβούνται και δεν θέλουν την αποκάλυψη της αλήθειας για το παραδικαστικό κύκλωμα».



    ΣΧΟΛΙΑ