• Top Stories

    Και το τρολλάρισμα κατά Καμμένου για την επίσκεψή του στην Κω συνεχίζεται…

    • NewsRoom


    Με ειρωνείες και καυστικά σχόλια συνεχίζει η διαδικτυακή κοινότητα να καυτηριάζει την επεισοδιακή χθεσινή προσγείωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας στην Κω. Ορισμένοι χρήστες των social media, οι οποίοι δεν ξεχνούν εύκολα παλαιότερες προκλητικές ή και διχαστικές δηλώσεις των νυν κυβερνώντων, θυμήθηκαν την περίοδο, που ο Πάνος Καμμένος, ως αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καλούσε το λαό να λιντσάρει τοπικό παράγοντα.

    Ένα αντιπροσωπευτικό tweet έγραφε “Mαθαίνω πως ο Καμμένος δεν μπόρεσε να πάει στην Κω υπό τον φόβο επεισοδίων και αποδοκιμασιών. Πώς το είχε πει παλαιότερα; Πολιτικό λιντσάρισμα;”

    Επίσης, δεν έμεινε ασχολίαστη και η σχετική κωλοτούμπα σε ό,τι αφορά την δημιουργία των hot spot: «Καμμένος 2015: Όχι στα hot spot. Καμμένος 2016: Ναι στα hot spot!»

    Φυσικά, τα πλέον διασκεδαστικά μηνύματα στο twitter και το facebook συνοδεύονται από παραποιημένες εικόνες, οι οποίες όχι μόνο σατιρίζουν αδυσώπητα την πραγματικότητα, αλλά και αποτυπώνουν με τη μέγιστη δυνατή ευστοχία την περιπέτεια του Πάνου Καμμένου στην Κω.

    Διαβάστε μερικές από τις πιο επιτυχημένες αναρτήσεις στα social media:









    ΣΧΟΛΙΑ