ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπατζελή: Καταγγέλλει τη σιωπή του ΠΑΣΟΚ μετά τον καβγά Κωνσταντόπουλου – Παπαδοπούλου – «Καμία ανοχή στον λεκτικό εκφοβισμό»
Στην Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης, σχετικά με το περιεχόμενο δηλώσεων της, παραπέμπεται η Κατερίνα Μπατζελή, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος η πρόεδρος της ΕΔΕΚΑΠ, Νανά Βρυώνη, θα κινήσει τις σχετικές διαδικασίες.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά από τοποθέτηση της κυρίας Μπατζελή επί της πρόσφατης αντιπαράθεσης ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ η οποία δήλωσε ότι: «Για την τελευταία ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, προσωπικά θεωρώ ότι είναι αιχμηρή, ότι είναι τοξική και λανθασμένη δήλωση. Όπως τοξικό είναι ότι ο κ. Παππάς είπε ότι για τον κ. Ανδρουλάκη τον τραβάει κάποιος από το δεξί του πέτο» σημείωσε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Μπατζελή.
Διαβάστε επίσης:
Ακαδημία των Όσκαρ: Ζητά «ειλικρινά συγγνώμη» – Τι οδήγησε στη θύελλα κριτικής εναντίον της
Πώς… γυρίζουν το παιχνίδι Χατζηδάκης, Πιερρακάκης, Παπασταύρου, Δένδιας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πλάκα: Απολογούνται οι 3 κλέφτες χαλκού που προκάλεσαν την έκρηξη με τους 6 νεκρούς – «Είμαι συντετριμμένος, δεν φταίω εγώ» (βίντεο)
- Γιαννάκης μετά την ανάκριση: «Δεν θα συμμετάσχω στις εκλογές της ΕΟΚ» – «Μίλησα για αυτό που μου συνέβη εμένα»
- Washington Post: Η SpaceX σε διαπραγματεύσεις με την EchoStar για επέκταση στην αμερικανική αγορά κινητής τηλεφωνίας
- Στασινός (ΤΕΕ): Πρόταση για ριζική ανακαίνιση της Γκράβας με αντισεισμική θωράκιση και πράσινες στέγες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.