ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Τη διαχρονικότητα του προβλήματος του ΟΠΕΚΕΠΕ και του συστήματος αγροτικών επιδοτήσεων αναγνώρισε και η Κατερίνα Μπατζελή που διετέλεσε υπουργός Γεωργίας στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου το 2009», αναφέρουν πηγές της ΝΔ, με αφορμή την κατάθεση της πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Σύμφωνα με τις πηγές της ΝΔ, «πάντα είχαμε προβλήματα και παραβάσεις» κατέθεσε η μάρτυρας στην εξεταστική επιτροπή η οποία απαντώντας στην ερώτηση του εισηγητή της ΝΔ, Μακάριου Λαζαρίδη, τόνισε ότι έστελνε στη Δικαιοσύνη «παραβατικές συμπεριφορές», θέση που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον προηγούμενο μάρτυρα και επίσης πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σκανδαλίδη, που είχε δηλώσει ότι δεν παρέπεμπε στη Δικαιοσύνη «τέτοιου είδους παρατυπίες».
Κατά τις ίδιες πηγές, «η κυρία Μπατζελή σημείωσε ότι δεν ενημέρωνε τον πρωθυπουργό για τις παραβατικές συμπεριφορές αγροτών, ενώ σε ό,τι αφορά τον τεχνικό σύμβουλο επισήμανε ότι ξεκίνησε το 2003 και επανήλθε το 2011 επί υπουργίας Μιλένας Αποστολάκη».
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης: Σύσκεψη για το κυκλοφοριακό – Προτάσεις για Κηφισό, έξυπνα φανάρια και ΜΜΜ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έξαλλος ο Παύλος Μαρινάκης για τη Σοφία Μητσοτάκη: «Η τοξικότητα και το μίσος τους δεν έχουν όρια»
- Axios: Σχέδιο Μακρόν για τερματισμό του Πολέμου στον Λίβανο – Η Βηρυτός να αναγνωρίσει το Ισραήλ
- Bloomberg: Φόβοι για περαιτέρω αναταραχή στο πετρέλαιο λόγω απεργιών στο Ιράν
- Ιράκ: Ανεστάλη η λειτουργία του διυλιστηρίου Λανάζ στο Ερμπίλ μετά από επίθεση με drone
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.