ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μια βαρύτατη καταγγελία εις βάρος προσωπικά του πρωθυπουργού σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης την ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο λογαριασμό του στο twitter.
Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Ο άνθρωπος που για πολιτικούς λόγους (αλλά και λόγους συμφέροντος…) συγκάλυψε την σεξουαλική παρενόχληση γυναικών στελεχών του Σύριζα και την άδικη απόλυσή τους μετά, το παίζει ευαίσθητος… μέγας υποκριτής».

Ο άνθρωπος που για πολιτικούς λόγους (αλλά και λόγους συμφέροντος…) συγκάλυψε την σεξουαλική παρενόχληση γυναικών στελεχών του Σύριζα και την άδικη απόλυσή τους μετά, το παίζει ευαίσθητος….μέγας υποκριτής https://t.co/p9TO0z39dc
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 8 Μαρτίου 2018
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έξαλλος ο Καμμένος με τον Φίλη-Απάνθρωπη η δήλωσή του για τους Έλληνες στρατιωτικούς
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο: «Ξηλώθηκαν» οι διοικητές Μονάδας και Μεραρχίας στον Έβρο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΔΝΤ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς του ελληνικού χρέους από τον ESM
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.