ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Την ώρα που η κυβέρνηση κάνει προπαγάνδα πάνω στο χαμένο βιος των ανθρώπων, το CNN αποκαλύπτει: ‘Μια περιοχή στο μέγεθος του Παρισιού έγινε στάχτη’!», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία συνοδεύει με απόσπασμα από ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου.
«Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για ‘τη φρίκη των πυρκαγιών στην Ελλάδα’ και ‘την πλήρη εγκατάλειψη’ των κατοίκων» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ παραθέτει ένα απόσπασμα παρέμβασής του στο CNN, «από τον τόπο της καταστροφής» κατά το οποίο αναφέρει: «Πιστεύετε ότι αυτό είναι μία πολιτική αντιπαράθεση; Εδώ μέσα θα μπορούσε να είναι ο γονιός οποιουδήποτε από εμάς. Έχουμε λάβει πολλά ευρωπαϊκά κονδύλια, και το ερώτημα είναι, πού έχουν πάει αυτά τα χρήματα;».
Ο κ. Κασσελάκης προσθέτει ότι το ρεπορτάζ κλείνει, αναφέροντας πως το «το αίτημα του CNN προς την ελληνική κυβέρνηση δεν έχει απαντηθεί».
Διαβάστε επίσης
Εύβοια: Δύο φωτιές την απειλούν και πάλι – Στους Ζάρακες και στους Τσακαίους οι εστίες (upd)
Alpha Bank: Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στο σύστημα συναλλαγών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Ο Επστάιν σε συνεργασία με έναν συγγραφέα προσπάθησε να συνωμοτήσει εναντίον μου
- Νέα Υόρκη: Σφοδρό κύμα ψύχους – Τουλάχιστον 13 νεκρούς από υποθερμία
- Ο Μαχμούντ Αμπάς προκήρυξε τις πρώτες βουλευτικές εκλογές για το Εθνικό Παλαιστινιακό Συμβούλιο
- Πιτ Χέγκσεθ: “Πολλές νίκες μπροστά” για τη Blue Origin του Τζεφ Μπέζος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.