• Πολιτική

    Κασσελάκης: Οι εφορευτικές επιτροπές δεν βρίσκουν νέα μέλη που ψήφισαν πρώτη φορά στον α’ γύρο

    • NewsRoom
    Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης

    Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης


    Καταγγελία ότι οι εφορευτικές επιτροπές δεν βρίσκουν νέα μέλη που ψήφισαν για πρώτη φορά στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ της προηγούμενης Κυριακής, έκανε σήμερα το απόγευμα, ο Στέφανος Κασσελάκης.

    «Εφιστώ την προσοχή στην ΚΕΦΕ για τις εκατοντάδες καταγγελίες αναφορικά με την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση μελών», σημειώνει χαρακτηριστικά και ζητά αυστηρή τήρηση της διαδικασίας από όλα τα μέλη των τοπικών εφορευτικών επιτροπών.

    «Παρακαλώ πολύ τα νέα μέλη “να μην δέχονται τη δικαιολογία δεν σας βρίσκουμε” αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα. Η διαδικασία αναζήτησης και ταυτοποίησης είναι γνωστή σε όλα τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών», τονίζει σε ανάρτησή του.

    Γιάννης Δρόσος: Ικανοποίηση για τη μεγάλη προσέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ

    Στο μεταξύ την ικανοποίησή του για τη μεγάλη προσέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δρόσος.

    «Η σημερινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εξελίσσεται με μεγάλη και μαζική συμμετοχή», ανέφερε σε δήλωσή του.

    Επίσης, απηύθυνε εκ νέου έκκληση στους υποψηφίους και τους υποστηρικτές τους να μην προβαίνουν σε ενέργειες προεκλογικού χαρακτήρα.

    «Θα ήθελα, με την ιδιότητά μου ως προέδρου της ΚΕΦΕ, να σημειώσω ότι κανόνας των εκλογικών διαδικασιών είναι να αποφεύγεται κατά την ημέρα της εκλογής κάθε προσπάθεια να επηρεάζεται το εκλογικό φρόνημα των ψηφοφόρων», ανέφερε.

    Διαβάστε επίσης: 

    Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλη συμμετοχή – Ψηφίζουν περισσότεροι στον β’ γύρο

    Αλέξης Τσίπρας: Ψήφισε στην Καισαριανή – «Τους μεγάλους αγώνες θα τους δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι»

    Μήνυμα ενότητας από τον Φάμελλο: Αύριο θα είμαστε όλοι μαζί



    ΣΧΟΛΙΑ