• Πολιτική

    Αλέξης Τσίπρας: Ψήφισε στην Καισαριανή – «Τους μεγάλους αγώνες θα τους δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι»

    • NewsRoom

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


    Ψήφισε στην Καισαριανή για τον/την διάδοχό του στην προεδρία ο Αλέξης Τσίπρας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι “Τους μεγάλους αγώνες θα τους δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι”, καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται ο β’ γύρος των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα σε εκλογικό κέντρο της Καισαριανής.

    “Σήμερα το λόγο έχουν τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή προσέρχονται μαζικά στις κάλπες και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Από αύριο θα έχουμε ένα νέο ή μία νέα Πρόεδρο, όποια ή όποιον αποφασίσουν τα χιλιάδες Έλληνες.

    Είναι λοιπόν με μία έννοια μία σημαντική στιγμή για το κόμμα μας και δεν μπορώ να σας κρύψω ότι αισθάνομαι περήφανος για την παρακαταθήκη που αύριο θα παραλάβει η νέα ηγεσία, μία βαριά παρακαταθήκη.

    Αλλά και ευτυχής γιατί η μαζική ανταπόκριση των μελών μας, το ενδιαφέρον της κοινωνίας είναι πολύ σημαντικό εφόδιο για όλους μας για την επόμενη μέρα γιατί οι αληθινοί, οι μεγάλοι αγώνες που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας δεν είναι οι εσωκομματικοί αγώνες είναι αγώνας στο κοινωνικό πεδίο και θα τους δώσουμε όλοι και όλες μαζί ενωμένοι για να στηρίξουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά στην κοινωνία και να φέρουμε σύντομα το ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία και την Προοδευτική παράταξη σε τροχιά διακυβέρνησης”, ανέφερε.

    Διαβάστε επίσης: 

    Μήνυμα ενότητας από τον Φάμελλο: Αύριο θα είμαστε όλοι μαζί

    Ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Οι χιλιάδες κόσμου, εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ»

    ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε η Έφη Αχτσιόγλου – «Το βράδυ θα είμαστε όλοι πιο δυνατοί»



    ΣΧΟΛΙΑ