ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πάτρα και ο ξυλοδαρμός του 15χρονου βρέθηκαν στο επίκεντρο της νέας ανάρτησης του Στέφανου Κασσελάκη.
«Οι ηθικοί αυτουργοί είναι οι φορείς της Ακροδεξιάς ρητορικής. Εμείς θα σταθούμε δίπλα σε κάθε πολίτη. Γιατί η Ακροδεξιά κερδίζεται στην καθημερινότητα, μέσα στην κοινωνία», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ανάρτηση Κασσελάκη:
Στην Πάτρα ένα 15χρονο αγόρι κατέληξε στο νοσοκομείο αιμόφυρτο, ξυλοκοπημένο άγρια από τον πατέρα και τον θείο του. Ο λόγος; Η ζωή του.
Αυτό το έγκλημα δεν περιλαμβάνει μονάχα τους 2 θύτες. Έχει εκατοντάδες ηθικούς αυτουργούς. Όλους αυτούς που καθημερινά στη Βουλή, στα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών, στην αρθρογραφία, στον δημόσιο λόγο δηλητηριάζουν τις ψυχές των πολιτών με το ομοφοβικό τους παραλήρημα.
Αυτοί που αναζητούν τους λόγους της εκλογικής κατάρρευσης της κυβέρνησης όχι στην οικονομική εξόντωση των πολιτών, όχι στις ακροβασίες στο κράτος δικαίου, αλλά στην ισότητα στον γάμο. Αυτοί που κλείνουν το μάτι στην Ακροδεξιά για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους.
Οι ηθικοί αυτουργοί είναι οι φορείς της Ακροδεξιάς ρητορικής. Εμείς θα σταθούμε δίπλα σε κάθε πολίτη. Γιατί η Ακροδεξιά κερδίζεται στην καθημερινότητα, μέσα στην κοινωνία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Η έννοια της συναίνεσης ενσωματώθηκε στον ορισμό του βιασμού στον ποινικό κώδικα
- Ληστεία στο Λούβρο: Οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν παραδέχτηκαν εν μέρει την εμπλοκή τους
- Μητσοτάκης: Η υπεράσπιση της πατρίδας δεν αφορά μόνο την ισχύ των όπλων μας αλλά και την ισχύ της κληρονομιάς μας
- Ευρωαγορές: Μικτά πρόσημα εν όψει της συνεδρίασης της Fed